• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Είμαστε κοντά στο 100%
Πιστεύω θα ολοκληρώσουμε τη δουλειά στο Portimao
Νέα 10/03/2023 - 19:39

Το 2022 η Desmosedici αποδείχτηκε η καλύτερη μοτοσυκλέτα στο grid και βοήθησε τον Bagnaia να ξεπεράσει την διαφορά των 91 βαθμών που είχε από τον Fabio Quartararo και να γίνει ο πρώτος Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Ducati μετά τον Casey Stoner το 2007.


Αυτή τη φορά η Ducati επικεντρώνεται στο να ξεκινήσει καλύτερα αυτή τη σεζόν αντί να αναγκαστεί να κάνει άλλη μια "αντεπίθεση".

"Είμαστε τώρα πολύ κοντά στον πρώτο αγώνα της σεζόν, και έτσι αυτό το τεστ θα είναι κρίσιμο", δήλωσε ο Bagnaia ενόψει του τεστ του Portimao.

"Στη Sepang, καταφέραμε να κάνουμε καλή δουλειά και να φέρουμε τη νέα μοτοσυκλέτα στο ίδιο επίπεδο με την περσινή. Είμαστε πολύ κοντά στο 100% και είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας εδώ".

"Το Portimao είναι μια πολύ διαφορετική πίστα από τη Sepang και, φυσικά, παίζουν ρόλο και οι καιρικές συνθήκες. Οπότε θα είναι σημαντικό να δοκιμάσουμε ξανά τα διαφορετικά φέρινγκ που δοκιμάστηκαν στη Μαλαισία για να έχουμε περισσότερα δεδομένα για ανάλυση πριν λάβουμε την τελική απόφαση".

"Θα πρέπει επίσης να δουλέψουμε για το Σαββατοκύριακο του αγώνα, ειδικά για τον αγώνα Sprint. Θα είναι δύο έντονες μέρες, αλλά είμαι έτοιμος και ενθουσιασμένος που επιστρέφω στη δουλειά".

Μία από τις μεγαλύτερες απειλές για την υπεράσπιση του τίτλου του Bagnaia αυτή τη σεζόν είναι πιθανό να προέρχεται από την αντίθετη πλευρά του ίδιου γκαράζ.

Ο Enea Bastianini βρισκόταν στη Gresini Racing και, ακόμη και με την εργοστασιακή του θέση εξασφαλισμένη για το 2023, συνέχισε να παλεύει με τον Bagnaia ρόδα με ρόδα στους επόμενους αγώνες. 

"Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην πίστα αυτό το Σαββατοκύριακο και επιστρέφω στη δουλειά για να προετοιμαστώ για τη νέα σεζόν", είπε ο Bastianini. "Είμαστε τώρα σχεδόν δύο εβδομάδες μακριά από τον πρώτο αγώνα και ανυπομονώ!".

"Αν και ολοκληρώσαμε ένα μεγάλο μέρος του προγράμματός μας στη Sepang, μας περιμένουν δύο πολύ έντονες μέρες εδώ".

"Θα είναι σημαντικό να επαναλάβουμε μερικές από τις δοκιμές που κάναμε στη Μαλαισία για να έχουμε διαφορετικά δεδομένα για σύγκριση. Επιπλέον, θα πρέπει να αρχίσουμε να εργαζόμαστε για να τελειοποιήσουμε τη μοτοσυκλέτα για τον αγώνα και να προσομοιώσουμε έναν αγώνα Sprint για να καταλάβουμε πώς θα πρέπει να τους προσεγγίσουμε φέτος. Ελπίζουμε να έχουμε καλό καιρό και τις δύο μέρες".

Επόμενο άρθρο »

Portimao Test: 1η Μέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Η παρουσίαση της Aprilia Racing

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA