• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι περισσότερες ομάδες ανακοίνωσαν τις παρουσιάσεις τους
Δείτε τις ημερομηνίες
Νέα 31/12/2022 - 17:21


Καθώς η χρονιά έφτασε στο τέλος της, οι δραστηριότητες MotoGP οι περισσότερες ομάδες ανακοίνωσαν τις παρουσιάσεις τους για το 2023.


Έχουν μείνει μόνο τρεις ομάδες χωρίς ανακοινωμένες ημερομηνίες - η Aprilia, η LCR Honda και η Mooney VR46 Racing Team, σύμφωνα με πληροφορίες που διαμοιράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Πρωταθλήματος. Πρώτη θα είναι η Monster Energy Yamaha στις 17 Ιανουαρίου, με τους Fabio Quartararo και Franco Morbidelli για δεύτερη συνεχή χρονιά. Η ομάδα της Gresini, με τους Alex Marquez και Fabio Di Giannantonio, θα συστηθούν στο κοινό στις 21 Ιανουαρίου.

Όσο για την Ducati, θα έχει μια διοργάνωση χωρισμένη σε δύο ημέρες στις 23 και 24 Ιανουαρίου. Οι Ιταλοί θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τους τίτλους τους, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Francesco Bagnaia, και τον νεοφερμένο Enea Bastianini. Στη συνέχεια, στις 25 Ιανουαρίου είναι η σειρά της Prima Pramac να αποκαλύψει τις μοτοσυκλέτες της για το 2023 με τους Johann Zarco και Jorge Martin, και ακολουθεί η Red Bull KTM στις 26 Ιανουαρίου - στο ντεμπούτο του Jack Miller στις επίσημες συμβολαιακές δεσμεύσεις με τους Αυστριακούς. Ο Brad Binder συνεχίζει επίσης με την ΚΤΜ μέχρι το 2024..

Στη συνέχεια, υπάρχει ένα διάλειμμα ενός μήνα στις παρουσιάσεις -σύμφωνα με το ήδη γνωστό ημερολόγιο- έως ότου η Repsol Honda παρουσιάσει τα «νέα» της χρώματα στις 25 Φεβρουαρίου. Η ομάδα είναι εν μέρει ανανεωμένη λόγω της άφιξης του Joan Mir, ο οποίος θα είναι στο πλευρό του Marc Marquez.

Στις 4 Μαρτίου η ομάδα της Tech3 GasGas θα παρουσιαστεί - με το νέο δίδυμο των Augusto Fernandez/Pol Espargaro - και θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο των χρωμάτων της ισπανικής εταιρίας στην κορυφαία κατηγορία. Όσο για την ομάδα CryptoDATA RNF MotoGP, με τους Miguel Oliveira και Raul Fernandez και τη νέα συνεργασία της Aprilia να ξεκινά, τα χρώματά της θα παρουσιαστούν στις 16 Μαρτίου - δέκα ημέρες πριν την έναρξη της σεζόν.

Ημερομηνίες παρουσίασης για το 2023:

17 Ιανουαρίου: Monster Energy Yamaha
21 Ιανουαρίου: Gresini Racing MotoGP/Ducati
23-24 Ιανουαρίου: Ducati Lenovo Team
25 Ιανουαρίου: Prima Pramac Racing
26 Ιανουαρίου: Red Bull KTM Factory Racing
25 Φεβρουαρίου: Repsol Honda Team
4 Μαρτίου: Tech3 GasGas Factory Racing
16 Μαρτίου: Ομάδα CryptoDATA Aprilia RNF MotoGP
Ημερομηνίες που μένουν  να ανακοινωθούν: Aprilia Racing, LCR Honda και Mooney VR46 Racing Team

Επόμενο άρθρο »

Με Έλληνα οδηγό η επίσημη λίστα του WorldSSP300 για το 2023

« Προηγούμενο άρθρο

Motogp 2022: Η χρονιά των ανατροπών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα