• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στο νέο βίντεο κλιπ του Μπάμπη Στόκα το MGP.gr
“Μια ζωή μέσα στους δρόμους”
Νέα Αγοράς 23/12/2022 - 12:32

Του Δημήτρη Διατσίδη

 

Μια ζωή μέσα στους δρόμους, είναι κυριολεκτικά το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του μουσικού και ερμηνευτή Μπάμπη Στόκα που με τους Πυξ Λαξ άλλαξαν πολλά στην Ελληνική μουσική σκηνή από το 1989 που ιδρύθηκαν. Το γνωστό τραγούδι “Μια ζωή μέσα στους δρόμους” του Τάκη Σούκα, σε στοίχους του Βασίλη Παπαδόπουλου, τώρα σε μια εξαιρετική διασκευή του Μπάμπη Στόκα, είναι το τραγούδι των τίτλων στη σειρά του Alpha “Αυτή η νύχτα μένει”. 

Με την επιτυχία του ήρθε και η ώρα του βίντεο-κλιπ και ο σκηνοθέτης Γιώργος Γκάβαλος, φίλος και πολλά χρόνια συνεργάτης του Στόκα, ανέλαβε να υλοποιήσει τις ιδέες του καλλιτέχνη, που ήθελε οπωσδήποτε να υπάρχει η αγαπημένη του νέα μοτοσυκλέτα, μια Ducati Diavel 1260 μέσα στο κλιπ, σίγουρα σε ένα ταιριαστό ρόλο με το νόημα του τραγουδιού.

Άλλωστε ο Μπάμπης Στόκας είναι δεινός μοτοσυκλετιστής και φοβερός οδηγός αυτοκινήτου και λάτρης της ταχύτητας. Ο Δημήτρης Διατσίδης που τα τελευταία 18 χρόνια έχει κάνει αρκετές μοτο-εκδρομές με τον ερμηνευτή, κλήθηκε να συμμετάσχει στα γυρίσματα πάνω σε μια Ducati Monster και με αυτό τον τρόπο το MGP.gr βρέθηκε στο χώρο που επελέγη στην Αθήνα. 

Οι φωτογραφίες είναι από τα στατικά γυρίσματα και σύντομα θα έχουμε και φωτογραφίες κίνησης, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανέβει στο YouTube το αποτέλεσμα της δουλειάς. 

Με την ευκαιρία να θυμηθούμε τον στοίχο που έχει μείνει στο μυαλό μας: “Μια ζωή μέσα στους δρόμους και στις νύχτες μια ζωή με παρανόμους και ξενύχτες μια ζωή τα ίδια λόγια να μου λένε έχω βαρεθεί τον κόσμο, κι όλα μου φταίνε” και θα επανέλθουμε με περισσότερο αποκλειστικό υλικό.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε και στην zougla.gr

 

Ο Γιώργος Γκάβαλος επί το έργον
Ο Γιώργος Γκάβαλος επί το έργον

Επόμενο άρθρο »

Ανακοινώθηκε η τιμή της νέας Honda CB750 Hornet

« Προηγούμενο άρθρο

AUGUR ένα νέο εντυπωσιακό scooter από την Yamaha Taiwan

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα