• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
AUGUR ένα νέο εντυπωσιακό scooter από την Yamaha Taiwan
Νέα Αγοράς 23/12/2022 - 17:05

AUGUR智能旗艦全新上市,- Σωστά δεν καταλαβαίνετε τίποτα γιατί είναι κυριολεκτικά στα Κινέζικα, τη γλώσσα που μιλάνε και γράφουν στην Ταϊβάν από όπου προέρχεται  το νέο σύγχρονο και νεανικό scooter AUGUR της Yamaha Taiwan.

Η Ταϊβάν είναι μια από τις σημαντικές αγορές δικυκλών της Ασίας με πωλήσεις που ξεπερνάνε τα 700.000 δίκυκλα (κυρίως scooter) ετησίως. 

Η Yamaha Taiwan ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1987 σαν κατασκευαστής ορισμένων μοντέλων για την τοπική αγορά άλλα και σαν αντιπροσωπεία της Yamaha στην Ταϊβάν.

Η Yamaha Taiwan σχεδιάζει και κατασκευάζει ορισμένα μοντέλα ειδικά προσανατολισμένα για τις ανάγκες της τοπικής αγοράς, όπως τα ηλεκτρικά EMF & EC-05 και αρκετά 50άρια.

Το τελευταίο μοντέλο είναι το εντυπωσιακό AUGUR 155 που πέρα από την εντυπωσιακή μούρη με τα led φώτα θέσεως  σε σχήμα αιχμής βέλους έχει επίσης led προβολέα μεταβλητής απόχρωσης - θερμοκρασίας δέσμης  και τo μοναδικό για την κατηγορία Lean Light Assist που στρέφει ένα πρόσθετο φως led στο εσωτερικό της στροφής. 

Ο κινητήρας του είναι ο νέος μονοκύλινδρος υγρόψυκτος τετραβάλβιδος 155 κ. εκ. Blue Core της Yamaha με σύστημα μεταβλητής γεωμετρίας βαλβίδων VVA.

O πλούσιος εξοπλισμός περιλαμβάνει traction control TCS, ABS, Smart Key, θύρα USB QC 3,0 και μια έγχρωμη οθόνη TFT 4.3 ιντσών.

Η οθόνη πέρα από τις απαραίτητες πληροφορίες, προβάλει και την πίεση των ελαστικών,  επίσης έχει δυνατότητα συνδεσιμότητας μέσω της εφαρμογής Υ-Connect για να προβάλει στοιχεία πλοήγησης και πολλές άλλες πληροφορίες.

Πραγματικά ένα εντυπωσιακό σκούτερ που πολύ θα θέλαμε να το δούμε και στην Ευρώπη.     

 

Πηγή: Zougla.gr

 

Επόμενο άρθρο »

Στο νέο βίντεο κλιπ του Μπάμπη Στόκα το MGP.gr

« Προηγούμενο άρθρο

Νέο SEAT MÓ 50 με ηλεκτροκινητήρα 4 kW και αυτονομία 172 χιλιόμετρα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα