• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανακοινώθηκε η τιμή της νέας Honda CB750 Hornet
Νέα Αγοράς 23/12/2022 - 16:10

Η Αφοί Σαρακάκη Α.Ε. - αποκλειστικός Εισαγωγέας  και Διανομέας της Honda - ανακοίνωσε ότι η λιανική τιμή της νέας Honda CB750 Hornet MY23 έχει  οριστεί στις 8.750€.

Η νέα CB750 Hornet, που είχαμε παρουσιάσει στις αρχές Οκτωβρίου, αναμένεται Ελλάδα στις αρχές του 2023 στις παρακάτω χρωματικές επιλογές: 

      - Pearl Glare White, με πλαίσιο Metallic Red Flame και πιρούνι σε ανοδιωμένο Κόκκινο φινίρισμα
      - Graphite Black, με πλαίσιο Metallic Red Flame και πιρούνι σε ανοδιωμένο Κόκκινο φινίρισμα
      - Matte Iridium Gray Metallic
      - Mat Goldfinch Yellow


Η πρώτη CB600F Hornet παρουσιάστηκε το 1998 και σύντομα εξελίχθηκε σε μία εξαιρετικά δημοφιλή μοτοσυκλέτα στην Ευρώπη. Οι λόγοι ήταν ο συνδυασμός της γυμνής σιλουέτας της με ένα ισχυρό κινητήρα και την ευκολία στο χειρισμό που πρόσφερε το σχετικά μεγάλο τιμόνι και η όρθια θέση οδήγησης.

Σε αυτά τα 25 χρόνια το μέγεθος της αγοράς στην κατηγορία των γυμνών μοτοσυκλετών έχει αυξηθεί σημαντικά. Επίσης σε μεγάλο ποσοστό έχει αλλάξει και ο χαρακτήρας των naked μοτοσυκλετών μιας και τώρα οι περισσότερες νέες προτάσεις στην αγορά είναι ουσιαστικά σούπερ σπορ μοτοσυκλέτες με μεγάλο τιμόνι και χωρίς φέρινγκ κάτι που σημαίνει πολυπλοκότητα αυξημένο κόστος και μειωμένη ευχρηστία.

Η Honda με τη νέα CB750 Hornet επαναφέρει την κατηγορία στις βασικές της αξίες δημιουργώντας μια μοτοσυκλέτα που συνδυάζει το στυλ και τον ευχάριστο - εύχρηστο χαρακτήρα των γυμνών street fighter μοτοσυκλετών με τις επαρκέστατες επιδόσεις σε ένα προσιτό πακέτο. 

Το κύριο χαρακτηριστικό της Hornet είναι το ρεζερβουάρ καυσίμου, που είναι εμπνευσμένο από το σχήμα του φτερού μιας σφήκας. 

Τα χαρακτηριστικά στοιχεία της νέας Hornet είναι η σύγχρονη εμφάνιση, ο μαζεμένος σε διαστάσεις ροπάτος δικύλινδρος κινητήρας, με ένα πλήρες πακέτο ηλεκτρονικής διαχείρισης και το νέο ατσάλινο πλαίσιο που χαρίζουν στη CB750 Hornet μια κορυφαία για την κατηγορία αναλογία ισχύος/βάρους.

Επίσης η ευχρηστία ήταν ένας σημαντικός παράγοντας στη σχεδίαση της νέας Hornet, το ύψος της σέλας στα μόλις 795mm και η όρθια θέση οδήγησης με το μεγάλο τιμόνι, είναι ορισμένα από τα στοιχεία που συνηγορούν σε αυτή.

 

Πηγή: Zougla.gr 

Επόμενο άρθρο »

Polaris Pro R: Η προετοιμασία για το Ράλι Ντακάρ

« Προηγούμενο άρθρο

Στο νέο βίντεο κλιπ του Μπάμπη Στόκα το MGP.gr

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα