• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati: Δεν ανησυχούμε
Ότι τα μυστικά μας θα πάνε στην ΚΤΜ
Νέα 20/12/2022 - 10:58

Ο Jack Miller μεταβαίνει στην εργοστασιακή ομάδα της KTM για τη σεζόν του 2023 μετά από πέντε χρόνια με την Ducati, πρώτα στην Pramac και μετά στην εργοστασιακή ομάδα για το 2021 και το 2022.

Ο Αυστραλός έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας της Ducati και σηματοδοτεί μια από τις σημαντικές μεταβάσεις προσωπικού της ιταλικής εταιρίας στην KTM τον τελευταίο χρόνο - συμπεριλαμβανομένου του Fabiano Sterlacchini, ο οποίος στο παρελθόν πέρασε 17 χρόνια με τη Ducati, ως τεχνικός διευθυντής.

Η Ducati είχε προσφέρει στον Miller συμβόλαιο ενός έτους για να επιστρέψει στην Pramac για το 2023, όταν επέλεξε να φέρει τον Enea Bastianini στην εργοστασιακή της ομάδα, αλλά κατανοούσε την απόφασή του να ενταχθεί στην KTM.

Ακόμη και μετά την υπογραφή του Miller στην KTM, η Ducati έφερνε στον Miller νέα ανταλλακτικά προς δοκιμή. 

Ερωτηθείς εάν ανησυχούσε ότι η τεχνολογία της Ducati θα χρησιμοποιηθεί από την ΚΤΜ μέσω αυτών των μεταγραφών, ο Ciabatti είπε: "Δεν ανησυχούμε. Είναι κάτι που δεν μπορούμε να το σταματήσουμε και συμβαίνει".

"Στην περίπτωση του Jack, είχαμε διαφορετικά σχέδια για αυτόν, τα οποία ήταν να του προσφέρουμε μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα στην Pramac αλλά μόνο με συμβόλαιο ενός έτους".

 

"Και είναι κατανοητό ότι είχε την ευκαιρία να είναι εργοστασιακός αναβάτης για δύο χρόνια σε μια KTM, και πιθανώς επίσης με λίγο καλύτερο μισθό. Λοιπόν, είναι απολύτως κατανοητό. Και επίσης, για τους τεχνικούς, νομίζω ότι η Ducati είναι περήφανη που έχει αναπτύξει πολύ εξειδικευμένους μηχανικούς και προφανώς λυπόμαστε πολύ όταν αποφασίζουν να φύγουν από τη Ducati".

"Αλλά μερικές φορές μετά από πολλά χρόνια στην ίδια θέση, κάποιοι θέλουν να δουν αν υπάρχει μια ευκαιρία σε διαφορετικό ρόλο μέσα στην ομάδα και μερικές φορές δεν είναι δυνατό για την Ducati. Λοιπόν, προφανώς θα πάρουν μαζί τους πολλές γνώσεις. Αλλά μέχρι εκεί".

Ο Miller οδήγησε για τελευταία φορά για την KTM το 2014 όταν ήταν δεύτερος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto3 προτού προωθηθεί απευθείας στα MotoGP με τη Honda στην ομάδα LCR.

Επόμενο άρθρο »

Aleix Espargaro: .Ήμουν λίγο επικριτικός στους τελευταίους αγώνες

« Προηγούμενο άρθρο

Enea Bastianini - Σύντομα θα ξέρουμε αν χρειάζομαι μια διαφορετική Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA