• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Ο Quartararo είναι ο καλύτερος αναβάτης
Ξέρω τι οδηγεί... αυτό που έχει κάνει είναι απίστευτο
Νέα 13/11/2022 - 22:44

Η υπεράσπιση του τίτλου του Quartararo τελείωσε στο Grand Prix της Valencia του περασμένου Σαββατοκύριακου με τον Francesco Bagnaia της Ducati να κατακτά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αφού ο Ιταλός τερμάτισε τον αγώνα ένατος και του αρκούσε μέχρι και η 14η θέση. 

Ο Bagnaia κέρδισε επτά αγώνες το 2022 σε σύγκριση με τους τρεις του Quartararo και σημείωσε πέντε pole position έναντι μιας του αναβάτη της Yamaha, με τον πρώτο να ανατρέπει μια διαφορά 91 βαθμών μετά το Γερμανικό Grand Prix του Ιουνίου για να κερδίσει τον Τίτλο.

Αλλά ο Quartararo είναι ο μόνος αναβάτης της Yamaha που έχει πάρει βάθρο το 2022, με το σύνολο των συνδυασμένων βαθμών των Franco Morbidelli, Cal Crutchlow, Andrea Dovizioso και Darryn Binder να υπολείπονται 186 βαθμούς από το σύνολο του Γάλλου.

Ο Crutchlow, όντας δοκιμαστής αναβάτης της Yamaha για όλο το χρόνο πριν αγωνιστεί τους τελευταίους έξι γύρους με την RNF, αναφέρει ότι κατά την γνώμη του ο Quartararo είναι ο καλύτερος αναβάτης στο grid, βασιζόμενος στις δικές του εμπειρίες από την M1 και γνωρίζοντας ότι «ακόμα και να σκεφτείς να πάρεις μερικούς βαθμούς με αυτή τη μοτοσυκλέτα είναι δύσκολο».

"Ναι, και δεν το λέω αυτό επειδή οδηγώ για αυτόν ή κάτι παρόμοιο", είπε ο Crutchlow όταν ρωτήθηκε από το Motorsport.com στη Valencia, αν πίστευε ότι ο Quartararo τελείωσε το 2022 ως ο κορυφαίος αναβάτης. "Αλλά ξέρω τι οδηγεί και είναι ο καλύτερος αναβάτης στο grid αυτή τη στιγμή γιατί δεν πιστεύω ότι κανένας άλλος σε αυτό το grid μπορεί να κάνει αυτό που κάνει με αυτή τη μοτοσυκλέτα".
"Αυτό είναι γεγονός. Λοιπόν, δεν υποβαθμίζω καθόλου τον Pecco, γιατί οδήγησε ένα φανταστικό πρωτάθλημα, έκανε εξαιρετική δουλειά, το ίδιο και η Ducati. Και είναι υπέροχος αναβάτης".

"Δεν λέω ότι ο Fabio είναι καλύτερος από αυτόν. Νομίζω ότι αυτό που έχει κάνει ο Fabio είναι πολύ, πολύ καλό και είναι δύσκολο".

"Ειλικρινά, είναι δύσκολο ακόμη και να σκεφτούμε να αρπάξουμε μερικούς βαθμούς με αυτή τη μοτοσυκλέτα. Επομένως, το να κάνουμε αυτό που έχει κάνει είναι απίστευτο και πρέπει να φτιάξουμε την μοτοσυκλέτα για την επόμενη χρονιά".

Επόμενο άρθρο »

Alzamora: Ο Marquez θα κοιτάξει αλλού

« Προηγούμενο άρθρο

"Φέτος διασκεδάσαμε αλλά είμαστε έτοιμοι για το 2023"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα