• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
"Φέτος διασκεδάσαμε αλλά είμαστε έτοιμοι για το 2023"
O Rossi θέτει ψηλά τον πήχη για την VR46
Νέα 13/11/2022 - 18:54

Η ακαδημία του Rossi έστεψε τον πρώτο της Παγκόσμιο Πρωταθλητή MotoGP το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν ο Francesco Bagnaia έγινε ο πρώτος Ιταλός που πήρε τον τίτλο μετά από τον ίδιο τον Rossi, το 2009.

Η VR46 Racing Team, που ανήκει στον Rossi, είδε τον Marini να τερματίζει 12ος στην βαθμολογία των MotoGP και τον Bezzecchi να είναι 14ος, αλλά το αφεντικό θέλει να δει περισσότερα.


"Κατά τη γνώμη μου την επόμενη χρονιά θα είναι πολύ δυνατοί", είπε ο Rossi στο Sky sports. "Πρέπει να καταλάβουμε τι μοτοσυκλέτα θέλουμε να έχουμε το 2023, πρέπει να την δοκιμάσουμε".

"Ο Marco και ο Luca έχουν και οι δύο μεγάλες δυνατότητες. Ο  Luca μεγαλώνει βήμα-βήμα, αλλά είναι πάντα πολύ σταθερός. Ο Bezz είχε μερικούς υπέροχους αγώνες, πήρε και βάθρο. Φέτος διασκεδάσαμε, αλλά είμαστε έτοιμοι για το 2023".

"Θα ήθελα να ανεβάσω περαιτέρω το επίπεδο της Ακαδημίας VR46 από πολλές απόψεις, αλλά αυτή τη στιγμή αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε στην ιστορική μας ομάδα, γιατί έχουμε τόσους πολλούς πολύ δυνατούς αναβάτες . Θέλουμε να τους δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, είναι οι αναβάτες με τους οποίους ξεκινήσαμε".

Ο Marini, ετεροθαλής αδερφός του Rossi, ολοκλήρωσε τη δεύτερη σεζόν του στην μεγάλη κατηγορία. Η κορύφωση ήρθε με διαδοχικούς τερματισμούς στην τέταρτη θέση στην Αυστρία και το San Marino.

Ο Bezzecchi τα πήγε ακόμα καλύτερα. Στην πρώτη του χρονιά πήρε την pole position στο Assen και τερμάτισε δεύτερος.

Ο Ιταλός αναβάτης είχε πει προηγουμένως για τον Rossi: "Όντας πάντα θαυμαστής του Vale, είναι φανταστικό να οδηγείς με το όνομά του στη μοτοσυκλέτα μας. Για μένα, είναι ένα πολύ μεγάλο όνειρο γιατί το να φτάσω μαζί του στα MotoGP σημαίνει κάτι περισσότερο".

"Ήμουν πάντα ένας τεράστιος θαυμαστής του. Είχα την μεγάλη τύχη να τον γνωρίσω και να μπω στην Ακαδημία πολλά χρόνια αργότερα. Είναι πολύς καιρός που είμαστε μαζί. Κρατάμε επαφή. Μου δίνει συμβουλές. Είναι καλός, καλός φίλος και φανταστικός προπονητής".

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Ο Quartararo είναι ο καλύτερος αναβάτης

« Προηγούμενο άρθρο

O Alvaro Bautista είναι ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Superbikes!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα