• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: MotoGP ΚΑΤ
Τρίτη συνεχόμενη pole position για τον Jorge Martin
Νέα 05/11/2022 - 18:31

Η σκακιέρα έχει στηθεί για τον αποφασιστικό αγώνα της χρονιάς μετά την ολοκλήρωση των κατατακτηρίων MotoGP στο Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ο Jorge Martin έχει εξασφαλίσει την pole position για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν, ενώ ο Fabio Quartararo πίεσε όσο μπορούσε - και λίγο παραπάνω - για να παάρει την τέταρτη θέση στη σχάρα εκκίνησης στο Circuit Ricardo Tormo . Ο αναβάτης της Yamaha θα ξεκινήσει μια σειρά μπροστά από τον επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Francesco Bagnaia, ο οποίος προκρίθηκε όγδοος - ήταν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο για τον Pecco μέχρι στιγμής και όλα είναι πιθανά σε αυτόν τον αγώνα τίτλου.

Όπως συνέβη πριν από ένα δεκαπενθήμερο στη Μαλαισία, ο Martin βρήκε ρυθμό αμέσως στις ΚΑΤ2, σημειώνοντας 1:29.621, κάτι που θα τον άφηνε στην κορυφή των φύλλων χρόνου μετά τις πρώτες εξόδους. Ο Jack Miller ήταν δεύτερος με 1:29.834 και ο Quartararo τέταρτος με 1:30.135, ενώ ο Bagnaia επέστρεψε στο pitlane μετά από ένα 1:30.766 που τον άφησε 11ο.

Οι ελπίδες του Miller για μια τελευταία pole position με την Ducati εξαφανίστηκαν όταν έπεσε στην δεύτερη στροφή, ενώ ο Marc Marquez ανέβηκε από την ένατη στην δεύτερη θέση, όταν έκανε 1:30.049. Ο Bagnaia έφτασε στην έκτη θέση, μπροστά από τον Quartararo, με το 1:30.049 πριν ο 'El Diablo' ξεπεράσει τον αναβάτη της Ducati, σημειώνοντας 1:30.027.


Υπήρξαν περισσότερες κίτρινες σημαίες όταν ο Johann Zarco έπεσε στην έκτη στροφή, ενώ ο Bagnaia βγήκε εκτός πίστας στον δεύτερο γύρο του στην 8η στροφή. Ο Quartararo ήταν ακόμα σε έναν γρήγορο γύρο και, ευτυχώς για εκείνον, δεν επηρεάστηκε από τις κίτρινες σημαίες καθώς προσπαθούσε να φέρει τον εαυτό του πιο ψηλά στην σχάρα εκκίνησης. Πράγματι ανέβηκε δύο θέσεις παραπάνω, στην τέταρτη, κάνοντας 1:29.900 πριν βγει εκτός ορίων της πίστας στην δεύτερη στροφή στον τελευταίο του γύρο.


Ο Martin δεν βελτιώθηκε κατά την δεύτερη έξοδό του, αλλά παρέμεινε στην pole position, μπροστά από τον Marc Marquez και τον Miller, οι οποίοι κράτησαν τη θέση του στην πρώτη σειρά. Ο Quartararo ηγείται της δεύτερης σειράς, δίπλα στον Alex Rins (ο οποίος ήρθε από τις ΚΑΤ1) και τον ταχύτερο των ΚΑΤ1, Maverick Viñales. Ο Brad Binder κατατάχθηκε έβδομος, μπροστά από τους Bagnaia, Zarco, Aleix Espargaro, Luca Marini και Joan Mir.

Στις ΚΑΤ1, ο Rins ήταν ταχύτερος με 1:30.230 και ο Viñales δεύτερος με 1:30.307 στο τέλος των πρώτων εξόδων. Στη συνέχεια, ο Viñales έφτασε στην κορυφή με 1:30.090 πριν ο Enea Bastianini περάσει στη δεύτερη θέση με 1:30.193. Ωστόσο, ο Rins ανταπέδωσε με 1:30.126 και στη συνέχεια οι πιθανότητες του Bastianini να προχωρήσει στις ΚΑΤ2 εκμηδενίστηκαν όταν έπεσε στην δεύτερη στροφή. Ο αναβάτης της Gresini πρόκειται να ξεκινήσει 13ος και ο Miguel Oliveira, ο οποίος ανέβηκε στην κορυφή των ΕΔ4 και στη συνέχεια απείλησε τόσο τον Viñales όσο και τον Rins στα τέλη των ΚΑΤ1, από την 14η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Valencia: Moto2 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia: Moto3 KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA