• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: Moto2 KAT
Pole position με νέο ρεκόρ γύρου για τον Alonso Lopez
Νέα 05/11/2022 - 19:04

Ο Alonso Lopez κατέκτησε την πρώτη pole position της καριέρας του, κάνοντας νέο ρεκόρ γύρου (1:34,314) και κρατώντας πίσω του τον Pedro Acosta για μόλις 0,001 δευτερόλεπτα. Για πρώτη φορά αυτό το Σαββατοκύριακο στο Circuit Ricardo Tormo, η Red Bull KTM Ajo δεν έκανε το 1-2, αλλά το 2-3, που και πάλι είναι μια εκπληκτική επίδοση για τον επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Augusto Fernandez, δεδομένου του ότι ο Ai  Ogura θα ξεκινήσει από την πέμπτη θέση. 

Ο Acosta ήταν ο ταχύτερος των ελεύθερων δοκιμών και ξεκίνησε τις ΚΑΤ2 με τον ίδιο τρόπο κάνοντας 1:34.972 στον πρώτο γρήγορο γύρο του. Μετά, ο Lopez ανέβηκε στην πρώτη θέση με 1:34.314 πριν ο Acosta σημειώσει 1:34.315 για να βρεθεί πίσω του κατά μόλις 1 χιλιοστό του δευτερολέπτου – και οι δύο κάτω από το παλιό απόλυτο ρεκόρ γύρου. Ο Lopez στη συνέχεια και έκανε άλλο ένα 1:34.314, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να καυχηθεί για δύο πανομοιότυπους ταχύτερους γύρους των ΚΑΤ2!


Εν τω μεταξύ, αφού ο Ogura είχε κλείσει την διαφορά από τον Fernandez στις ΕΔ3, συνέχισε περνώντας μπροστά από τον Ισπανό στα πρώτα στάδια των ΚΑΤ2. Ο αναβάτης της KTM Ajo θα κέρδιζε τελικά την τρίτη θέση στη σχάρα εκκίνησης με 1:34.481, αλλά ο Ogura θα ξεκινήσει μόλις μια σειρά πίσω αφού έθεσε ένα 1:34.665 που ήταν αρκετά καλό για την πέμπτη θέση.

Ανάμεσά τους είναι ο Tony Arbolino, ο οποίος ήρθε από τις ΚΑΤ1 για να πάρει την τέταρτη θέση με 1:34.583. Η έκτη θέση πήγε στον, επίσης προερχόμενο από τις ΚΑΤ1, Joe Roberts, ο οποίος θα ξεκινήσει μπροστά από τον Aron Canet, ενώ ο Fermin Aldeguer, παρά την πτώση του στα αρχικά στάδια στην δεύτερη στροφή, επέστρεψε και ανέβηκε στην όγδοη θέση χάρη στο 1:34.771 στον τελευταίο του γύρο. Ο Celestino Vietti έφτασε στην κορυφή των ΚΑΤ1 πριν εξασφαλίσει την ένατη θέση στην σχάρα εκκίνησης και ο Lorenzo Dalla Porta ολοκλήρωσε την πρώτη 10άδα.

Επόμενο άρθρο »

Bagnaia: Ο αγώνας θα είναι λιγότερο αγχωτικός

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia: MotoGP ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα