• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: Moto3 KAT
Pole position για τον Izan Guevara
Νέα 05/11/2022 - 15:39

Ο Izan Guevara πήρε την τελευταία pole position της σεζόν για την Moto3, στο Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Έκανε 1:38.479 στα τελευαία στάδια των ΚΑΤ2 στο Circuit Ricardo Tormo και ο Sergio Garcia έβαλε και την δεύτερη GASGAS στην πρώτη σειρά, κατακτώντας την τρίτη θέση, με τον Deniz Öncü να βρίσκεται ανάμεσά τους. Το αυτό βοηθάει τον Garcia στον στόχο του να τερματίσει δεύτερος στη βαθμολογία των αναβατών, δεδομένου ότι οι αντίπαλοί του για αυτήν την θέση, ο Ayumu Sasaki και ο Dennis Foggia, κατατάχθηκαν πέμπτος και έβδομος αντίστοιχα.

Ο Tatsuki Suzuki ήταν ο ταχύτερος στα πρώτα στάδια των ΚΑΤ2 με 1:38.875, μπροστά από τον ταχύτερο αναβάτη των ελεύθερων δοκιμών, Ryusei Yamanaka, με 1:38.927 και τον Guevara με 1:38.998. Μια πτώση στα τελευταία στάδια των ΕΔ3 είδε τον Sasaki να αναγκάζεται να περάσει από τις ΚΑΤ1 και ενώ πέρασε πρώτος από εκεί, βρέθηκε ξανά στο έδαφος στον πρώτο του γρήγορο γύρο των ΚΑΤ2 στην 14η στροφή, και έτσι επέστρεψε στα pits χωρίς να καταφέρει να γράψει χρόνο.

Ο Garcia ήταν ο έκτος ταχύτερος όταν ξεκίνησε νωρίς την δεύτερη έξοδό του. Ο Ισπανός ξεκίνησε γρήγορα πριν ένα γλίστρημα στην 8η στροφή ανακόψει την προσπάθειά του, αλλά στη συνέχεια σημείωσε 1:38.654 για να φτάσει στην προσωρινή pole position στην επόμενη προσπάθειά του.


Με λιγότερο από ένα λεπτό να απομένει, ο Öncü έκανε 1:38.525 και ανέβηκε στην πρώτη θέση, προτού ο Guevara κατακτήσει την πρώτη θέση με διαφορά μόλις 0,046 δευτερολέπτων. Ο Diogo Moreira πήρε την τέταρτη θέση με 1:38.697 και θα πρέπει να έχει μια πολύ καλή εκκίνηση αύριο, δεδομένης της ποινής του μεγάλου γύρου που πρέπει να εκτίσει μετά από μια πτώση υπό κίτρινες σημαίες στις ΕΔ1. Ο Sasaki επανήλθε από την πτώση του για να πάρει την πέμπτη θέση στη σχάρα εκκίνησης με 1:38.761. με τον Ivan Ortola να συμπληρώνει την δεύτερη σειρά της εκκίνησης.
Ακριβώς από πίσω τους θα ξεκινήσουν οι Dennis Foggia (που θα προσπαθήσει να πιάσει τον Sergio Garcia), Tatsuki Suzuki και Ryusei Yamanaka.


Οι Jaume Masia και Kaito Toba θα ξεκινήσουν από τα pits και θα έχουν να εκτίσουν ποινή μεγάλου γύρου μετά την σύγκρουσή τους στις ΕΔ3 που οδήγησε σε πτώση και στην ανταλλαγή μερικών χτυπημάτων μεταξύ τους.

Επόμενο άρθρο »

Valencia: MotoGP ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia:MotoGP ΕΔ4

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA