• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: MotoGP ΕΔ3
Πρώτος ο Miller, εντός ΚΑΤ2 οι Bagnaia και Quartararo
Νέα 05/11/2022 - 13:14

Ο Francesco Bagnaia κέρδισε μια πολύτιμη θέση στις δεύτερες κατατακτήριες στο Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana, αλλά ήταν μια αγωνιώδης περίοδος δοκιμών για τον επικεφαλής της βαθμολογίας. Ο ομόσταυλός του, Jack Miller, ήταν ο ταχύτερος αναβάτης με 1:29.921, αλλά ο Bagnaia είχε ωθηθεί πίσω στην ένατη θέση όταν άρχισε να κυματίζει η καρό σημαία στο Circuit Ricardo Tormo. Ευτυχώς γι 'αυτόν, δεν βρέθηκε πιο πίσω, αν και ήταν μόλις 0,064 δευτερόλεπτα μπροστά από την 11η θέση. Ο αντίπαλός του για το Πρωτάθλημα, ο Fabio Quartararo, ολοκλήρωσε τις ΕΔ3 στην πέμπτη θέση. 

Η κάπως χαμηλή θερμοκρασία της πίστας φαίνεται να έπιασε αρκετούς αναβάτες εξ απίνης στο πρώτο μισό της περιόδου δοκιμών και, λιγότερο από δύο λεπτά μετά την έναρξη, ο Marco Bezzecchi είχε μια πτώση στην 7η στροφή και η Ducati του πήρε φωτιά – ευτυχώς, ο Ιταλός δεν έπαθε τίποτα από την πτώση. Αυτό το περιστατικό προκάλεσε μια σύντομη περίοδο κόκκινης σημαίας λίγο πριν από μια παρολίγον επαφή μεταξύ Bagnaia και Brad Binder  όταν και οι δύο χάσανε τα φρένα στην δεύτερη στροφή, ενώ στη συνέχεια είχαμε πτώσεις για τους Raul Fernandez, Enea Bastianini, Brad Binder, Takaaki Nakagami και Maverick Viñales.


Ο Miller ήταν από τους πρώτους που έκανε επίθεση στο χρόνο όταν βγήκε με νέα μαλακά ελαστικά και ανέβηκε στην πρώτη θέση με 1:30.095 μόλις μέσα στο τελευταίο τέταρτο των ΕΔ3. Αυτό ήταν το σημείο αναφοράς μέχρι που ο Johann Zarco έκανε 1:30.026 στα τελευταία δύο λεπτά πριν από την καρό σημαία, αλλά ο Miller απάντησε γρήγορα με το μόνο 1:29. Ο Brad Binder ανέβηκε στην τρίτη θέση με 1:30.188 και ο Luca Marini είναι τέταρτος στους συνδυασμένους χρόνους χάρη στο 1:30.217 με το οποίο ανέβηκε στην κορυφή των ΕΔ2.

Ο Quartararo χρειάστηκε μερικούς γύρους για να βελτιώσει τον ρυθμό του όταν βγήκε με νέα ελαστικά στα μέσα των ΕΔ3, αλλά τελικά έκανε αρκετά για να πάρει την πέμπτη θέση με 1:30.231 στην τελευταία του έξοδο και ο Marc Marquez πήδηξε μέσα στην δεκάδα, στην έκτη θέση, στο τέλος κάνοντας 1:30.279. Ο Bagnaia είχε μείνει για λίγο έξω από την πρώτη δεκάδα  και σε αυτά τα τελευταία λεπτά ο γύρος του Marquez τον οδήγησε πίσω στην ένατη θέση, καθώς ο Ιταλός ζοριζόταν να βρει ρυθμό. Δεν μπόρεσε να βελτιωσεί το 1:30.324 του στον τελευταίο του γύρο, αλλά έμεινε ένατος.

Ο Aleix Espargaro πήρε την έβδομη θέση με 1:30.300, μια ανάσα για τις ελπίδες του για την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, δεδομένου ότι ο Bastianini κατατάσσεται 12ος στα συνδυασμένα φύλλα χρόνου. Ο Jorge Martin είναι όγδοος και ο Joan Mir συμπληρώνει την δεκάδα, 0,462 δευτερόλεπτα μακριά από την πρώτη θέση.

Επόμενο άρθρο »

Valencia: Moto2 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia: Moto3 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA