• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: Moto2 ΕΔ3
O Acosta στην κορυφή
Νέα 05/11/2022 - 13:27

Άλλη μια περίοδος δοκιμών, άλλο ένα 1-2  για την Red Bull KTM Ajo. Όπως συνέβη στις ΕΔ2 στο Circuit Ricardo Tormo, ο Pedro Acosta ήταν μροστά από τον ομόσταυλό του, Augusto Fernandez, με ακόμη μικρότερη διαφορά 0,066 δευτερολέπτων. Ωστόσο, η διαφορά μεταξύ του Fernandez και του αντιπάλου του για τον τίτλο, Ai Ogura, έχει επίσης μειωθεί, με αυτoύς τους δύο να χωρίζονται πλέον κατά πέντε θέσεις και 0,453 δευτερόλεπτα στα φύλλο χρόνου. Το βασικό στοιχείο, φυσικά, είναι ότι ο Ogura είναι επίσης στις ΚΑΤ2 και τώρα θα πρέπει να προσπαθήσει να αρπάξει την pole position στις κατατακτήριες το απόγευμα.

Ο Fernandez ήταν μπροστά από τον Acosta στις ΕΔ1 προτού ο Acosta ανατρέψει την κατάσταση στις ΕΔ2 και το μοτίβο αυτό συνεχίστηκε καθώς αγωνίζονταν για την πρώτη θέση στις ΕΔ3, αν και αυτή τη φορά ο Alonso Lopez ενεπλάκη και αυτός στη μάχη. Στην πραγματικότητα, ο Lopez πέρασε στην πρώτη θέση με 1:34.786 στα τελευταία λεπτά πριν ο Fernandez σημειώσει 1:34.658 και στη συνέχεια ο Acosta ξεπεράσει και τους δύο με 1:34.592 στο τελευταίο λεπτό πριν από την καρό σημαία.


Ο Aron Canet πέρασε στο τέλος στην τρίτη θέση με 1:34.664 και ο Lopez τερμάτισε τέταρτος, μπροστά από τον Jake Dixon με 1:34.953 και τον Fermin Aldeguer στην έκτη σε 1:35.016. Ο Ogura πήρε τελικά την έβδομη θέση και την πρόκριση στις ΚΑΤ2 με 1:35.111, μπροστά από τους Lorenzo Dalla Porta, Albert Arenas και Cameron Beaubier. Στα αξιοσημείωτα ονόματα που θα περάσουν από τις ΚΑΤ1 είναι ο Celestino Vietti – ο οποίος είχε μια πτώση στα πρώτα στάδια στην δεύτερη στροφή πριν πάρει τη 17η θέση – και ο Tony Arbolino, ο οποίος κατατάχθηκε 18ος. 

Επόμενο άρθρο »

Valencia:MotoGP ΕΔ4

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia: MotoGP ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA