• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: Moto3 ΕΔ3
O Ruysei Yamanaka ταχύτερος
Νέα 05/11/2022 - 11:36

Ο Ryusei Yamanaka ήταν ο ταχύτερος αναβάτης της Moto3 μετά το πέρας και των τριών περιόδων ελεύθερων δοκιμών. Ο Ιάπωνας αναβάτης σημείωσε 1:38.482 στα τελευταία λεπτά των ΕΔ3 στο Circuit Ricardo Tormo για να πάρει την πρώτη θέση, 0,103 δευτερόλεπτα μπροστά από τον ομόσταυλό του, Diogo Moreira που ήταν τρίτος. Ανάμεσά τους βρέθηκε ο Ivan Ortola με μόλις 0,055 δευτερόλεπτα να τον χωρίζουν από την πρώτη θέση, ενώ τέταρτος ήταν ο Dennis Foggia. Ο 'The Rocket' τερμάτισε μπροστά από το δίδυμο της ομάδας Valresa GASGAS Aspar Team, Izan Guevara, στην πέμπτη θέση και τον Sergio Garcia στην έκτη.

Ο Tatsuki Suzuki ήταν ταχύτερος την Παρασκευή με 1:39.467 και αυτό ήταν το σημείο αναφοράς έως ότου ο Guevara έκανε 1:39.318 μόλις πέρασε τα μισά της 40λεπτης περιόδου δοκιμών. Στη συνέχεια, ο Deniz Öncü ανέβηκε για λίγο στην πρώτη θέση με 1:39.136 προτού ο Guevara επιστρέψει στην κορυφή πριν από τις τελικές επιθέσεις με 1:39.037.

Ο Ortola είχε ήδη βιώσει ένα γεμάτο περιπέτειες πρωινό όταν αποχώρησε στα πρώτα λεπτά με προφανές τεχνικό πρόβλημα και μετά είχε ένα αποκολλημένο φέρινγκ στην αριστερή πλευρά. Ωστόσο κατάφερε να ανέβει στην πρώτη θέση με 1:38.537 ενώ βρισκόταν στο slipstream του Guevara. Δυστυχώς γι 'αυτόν, ο Yamanaka ήταν πίσω του (σε ένα γκρουπ τεσσάρων μοτοσυκλετών) και αμέσως τον έριξε από την πρώτη θέση, αλλά κανείς άλλος δεν επρόκειτο να πετύχει καλύτερο χρόνο, αφήνοντας τους στις πρώτες δύο θέσεις.

O Foggia πήρε την τέταρτη θέση με 1:38.627, μπροστά από τον Guevara με 1:38.684 και τον Garcia με 1:38.720. Οι Foggia και Guevara είναι φυσικά οι δύο βασικοί διεκδικητές της δεύτερης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, με τον Garcia να προγητείται για οκτώ βαθμούς. Ο άλλος αναβάτης που μαθηματικά μπορεί να ελπίζει στην δεύτερη θέση, ο Ayumu Sasaki, έχει περισσότερη δουλειά μπροστά του σήμερα το απόγευμα, αφού έπεσε στα τελευταία στάδια των ΕΔ3 και βρέθηκε πίσω στη 16η θέση. Αυτό τον άφησε μια θέση μπροστά από τον Jaume Masia και τρεις μπροστά από τον Kaito Toba, οι οποίοι είχαν επαφή στην 11η στροφή, όταν ο Toba βγήκε λίγο εκτός γραμμής και στην προσπάθειά του να επιστρέψει χτύπησε με τον Masia, ο οποίος περνούσε εκείνη την στιγμή. 


Η επαφή οδήγησε σε πτώση και ο Masia έγινε λίγο πιο.. έντονος στις αντιδράσεις του, τόσο με χειρονομίες όσο και με φυσική επαφή με τον Toba. 

Επόμενο άρθρο »

Valencia: MotoGP ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Brad Binder: Το νέο πλαίσιο έχει θετικά και αρνητικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA