• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brad Binder: Το νέο πλαίσιο έχει θετικά και αρνητικά
Νιώθω το μπροστινό πιο πολύ στο όριο
Νέα 04/11/2022 - 22:40

Ένα θετικό ξεκίνημα για το Σαββατοκύριακο έγινε για τον Brad Binder και την KTM, με τον Νοτιοαφρικανό να δοκιμάζει ένα νέο πλαίσιο καθ' όλη τη διάρκεια των δοκιμών της Παρασκευής.

Ο Binder, μαζί με τον ομόσταυλό του, Miguel Oliveira, έκανε έναν πολύ ανταγωνιστικό γύρο προς το τέλος των ΕΔ2, ο οποίος ήταν αρκετός για να τον φέρει στις δέκα πρώτες θέσεις.
Αλλά ενώ η ταχύτητα ήταν εκεί, ο Binder δεν εντυπωσιάστηκε εντελώς από τα νέα εξαρτήματα του πλαισίου, λέγοντας: "Είχε κάποια θετικά σημεία αλλά και αρκετά μεγάλα αρνητικά. Άλλαζα ανάμεσα στις δύο μοτοσυκλέτες σήμερα, αλλά αύριο νομίζω ότι μπορούμε να εστιάσουμε περισσότερο σε μια μόνο και να καταλάβουμε πόσο μακριά μπορούμε να το προχωρήσουμε".

 

"Η αίσθηση του μπροστινού είναι αρκετά διαφορετική. Δεν ήταν εντελώς νέο, αλλά υπήρξαν μερικές πολύ μικρές αλλαγές. Λειτουργούσε αρκετά εντάξει και φάνηκε να με βοηθάει λίγο στην οδήγηση, αλλά έχασα κομμάτι της αίσθησης στο μπροστινό και το αισθανόμουν λίγο περισσότερο στο όριο".

"Πρέπει να κάνουμε κάποιες αλλαγές αύριο για να προσπαθήσουμε να το ρυθμίσουμε λίγο, αλλά εκτός από αυτό ήταν μια θετική μέρα".

Ο Binder κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη δεκάδα χωρίς την πλήρη χρήση της συσκευής ρύθμισης ύψους, η οποία δεν ενεργοποιήθηκε σωστά στον τρίτο τομέα και στους δύο γρήγορους γύρους του.

"Είχα ένα μικρό πρόβλημα και δεν έκανα κάτι πολύ σωστό - δεν ενεργοποίησα τη συσκευή ρύθμισης ύψους στην τρίτη στροφή - δύο φορές", είπε ο Binder. "Και οι δύο επιθέσεις μου έγιναν στον τρίτο τομέα με τη συσκευή ρύθμισης ύψους απενεργοποιημένη, έτσι έχασα πολύ χρόνο εκεί, αλλά δεν ήμασταν μακριά".

Ο αναβάτης της KTM, ο οποίος είναι 30 βαθμούς μπροστά από τον Oliveira στην κατάταξη του MotoGP, έχει μηδενικές νίκες σε σύγκριση με τις δύο του Πορτογάλου αναβάτη μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν.

Και δεδομένου του γεγονότος ότι ο Binder έχει κερδίσει τουλάχιστον έναν αγώνα σε όλες τις σεζόν Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων από το 2018 και μετά, η προοπτική να αποτύχει να το καταφέρει φέτος περιγράφηκε ως «όχι αρκετά καλή» από τον Binde

"Γ**Ω! Με κατατρώει", δήλωσε ο Binder. "Θα ήταν η πρώτη χρονιά μετά από δεν ξέρω πόσο καιρό που δεν θα έχω κερδίσει έναν αγώνα. Δεν είναι αρκετά καλό. Ας βεβαιωθούμε ότι μπορούμε να προσπαθήσουμε και να τερματίσουμε σε υψηλό επίπεδο".

Επόμενο άρθρο »

Valencia: Moto3 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Marc Marquez: Αποφάσισα να πάρω ρίσκα σήμερα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA