• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marc Marquez: Αποφάσισα να πάρω ρίσκα σήμερα
Ήθελα να δω αν έχω αυτή την φωτιά ακόμα μέσα μου
Νέα 04/11/2022 - 21:52

Ο Marc Marquez ξεκίνησε το φινάλε της σεζόν MotoGP του 2022 στη Βαλένθια ως η κορυφαία μη Ducati στην τέταρτη θέση στα φύλλα χρόνου.

Ο Ισπανός ήταν γρήγορος από την αρχή των ΕΔ1 καθώς έφτασε στη δεύτερη θέση πίσω από τον Fabio Quartararo, και μετά ήταν μόλις 0,173 δευτερόλεπτα πίσω από τον Luca Marini κατά τις απογευματινές δοκιμές.

Αλλά ο Marquez ξεπερνούσε επίσης ξεκάθαρα τα όρια και υπέστη από μια πτώση σε κάθε περίοδο δοκιμών.

Η πρώτη ήταν στην δεύτερη στροφή το πρωί, ακολουθούμενη από μια πολύ πιο γρήγορη πτώση στην 1η στροφή το απόγευμα.


"Το επίπεδο πρόσφυσης ήταν καλό, ειδικά σε σχέση με τη Μαλαισία που ήταν πολύ κακή. Και με υψηλότερο επίπεδο πρόσφυσης η μοτοσυκλέτα μας λειτουργεί καλύτερα. Αλλά ακόμα και έτσι, σήμερα είχα κάποια προβλήματα και δεν έβρισκα τον τρόπο να πιέσω", εξήγησε ο Marquez. "Αλλά είναι ο τελευταίος αγώνας, ένα Grand Prix Ισπανίας και αποφάσισα να ρισκάρω σήμερα. Έπεσα δύο φορές και θα ρισκάρω αύριο. Ίσως ξαναπέσω. Και θα ρισκάρω την Κυριακή γιατί θέλω να τελειώσω με καλό τρόπο. Αλλά στο τέλος, έχω ό,τι έχω [με τη μοτοσυκλέτα] και πρέπει να περιμένω μέχρι την Τρίτη [το τεστ της Valencia] για να κάνω, ελπίζω, άλλο ένα βήμα".

Η Valencia είναι τώρα η τελευταία ευκαιρία για τη Honda να αποφύγει να γίνει ο μόνος κατασκευαστής που δεν κέρδισε έναν αγώνα MotoGP τη σεζόν του 2022.

"Είπα χθες, [ότι η απόδοσή μας εδώ] θα είναι μεταξύ Αυστραλίας [2η θέση] και Μαλαισίας [7η θέση] και αυτή τη στιγμή είμαστε 4οι", συνέχισε ο Marquez, "Είμαστε εκεί. Ξέρω ότι αύριο με έναν μόνο γρήγορο γύρο θα είναι δύσκολο να [προκριθούμε] στις δύο πρώτες σειρές. Ίσως ο στόχος είναι να βρεθούμε στην τρίτη σειρά. Αλλά θα δούμε. Όπως είπα, θα ρισκάρω γιατί θέλω να κάνω κάτι περισσότερο από πλευράς μου".

"Σε όλους τους προηγούμενους αγώνες ήμουν γρήγορος αλλά πάντα προσπαθούσα να ελέγξω τα πάντα. Αλλά σε αυτόν τον αγώνα θέλω να δω αν έχω ακόμα αυτή τη φωτιά μέσα μου. Και την έχω. Σήμερα έδειξα στον εαυτό μου ότι αν θέλω, μπορώ να πιέσω, αλλά έχω αυτό που έχω [με τη μοτοσυκλέτα]. Μπορώ να κάνω ό,τι μπορώ και όχι περισσότερα".

Υπήρχαν επίσης θετικά νέα σχετικά με τη διαρκώς βελτιωμένη κατάσταση του δεξιού του χεριού.

"Είμαι χαρούμενος γιατί ο στόχος της επιστροφής μου ήταν να βελτιώσω το δεξί μου χέρι και βελτιωθήκαμε πολύ. Σήμερα οδήγησα με κανονικό τρόπο και είχα καιρό να οδηγήσω έτσι. Γι' αυτόν τον λόγο πίεσα περισσότερο και έπεσα. Αλλά οδηγούσα πολύ καλά".

Επόμενο άρθρο »

Brad Binder: Το νέο πλαίσιο έχει θετικά και αρνητικά

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: Κάτι με περιορίζει

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA