• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Κάτι με περιορίζει
Ζοριζόμουν περισσότερο από το κανονικό
Νέα 04/11/2022 - 20:16

Παρόλο που υποβάθμισε την αίσθηση άγχους του μετά τις ΕΔ2 της Valencia, ο Francesco Bagnaia είπε ότι "κάτι με περιορίζει" αφού φάνηκε να δυσκολεύεται.

Όντας στην 17η θέση στις ΕΔ1, ο Bagnaia κατάφερε να μπει οριακά στην πρώτη δεκάδα μετά τις ΕΔ2.

Ωστόσο, ο Ιταλός ήταν πίσω από άλλες πέντε Ducati, ενώ ο αντίπαλός του, Fabio Quartararo, είχε επίσης καλύτερο ρυθμό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αβέβαιος για το τι ακριβώς συμβαίνει, ο Bagnaia είπε: "Σίγουρα, κάτι με περιορίζει. Η αίσθηση μου δεν ήταν και η καλύτερη στην αρχή. Έχουμε αλλάξει πολύ τη μοτοσυκλέτα. Η μοτοσυκλέτα είναι αρκετά διαφορετική σε σχέση με πέρυσι και σε αυτή την πίστα το νιώθω λίγο περισσότερο. Στο φρενάρισμα δυσκολευόμουν λίγο περισσότερο από το κανονικό".

Όταν εμβάθυνε στα ζητήματα που αντιμετώπισε, ιδιαίτερα κατά τις ΕΔ1, ο Bagnaia τόνισε τρεις βασικούς τομείς.

Ένας από αυτά ήταν το φρενάρισμα, κάτι που προκαλεί έκπληξη, καθώς ήταν τόσο συχνά ένα δυνατό σημείο για τον αναβάτη της Ducati. Στην πραγματικότητα, είναι ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για τους οποίους μπόρεσε να κρατήσει πίσω του τον Enea Bastianini στη Sepang.

"Δεν είναι μια νευρική μέρα, αλλά σίγουρα όχι η πιο εύκολη", πρόσθεσε ο Bagnaia. "Στην αρχή του πρωινού, στις ΕΔ1 η μοτοσυκλέτα δεν δούλευε τόσο καλά. Ζοριζόμασταν με τον αέρα, ζοριζόμασταν με το φρενάρισμα και επίσης με το κράτημα".

"Άρχισα να δυσκολεύομαι λίγο σήμερα το πρωί και βελτίωνα το συναίσθημά μου κατά τη διάρκεια της περιόδου δοκιμών, αλλά δεν ήταν αρκετό. Σήμερα το απόγευμα το ίδιο. Ξεκίνησα λίγο καλύτερα από το πρωί, αλλά το συναίσθημα δεν ήταν και το καλύτερο. Αλλά στη δεύτερη έξοδο κάναμε ένα πραγματικά υπέροχο βήμα μπροστά και μπόρεσα να έχω έναν πραγματικά παρόμοιο ρυθμό με τον Fabio και τον Marc".

"Έτσι ήταν μια καλή πορεία και η αίσθηση μου βελτιώθηκε πολύ. Η επίθεση στο τέλος ήταν αρκετά καλή, αλλά παρόλα αυτά μου έλειπε κάποια αίσθηση και δεν ήθελα να κάνω λάθη όπως έκανα στη Sepang. Σήμερα ήταν εύκολο να κάνω λάθη. Δέχτηκα να είμαι λίγο πιο αργός σε ορισμένα σημεία της πίστας για να μπω στη στροφή με μεγαλύτερη ταχύτητα".

Επόμενο άρθρο »

Marc Marquez: Αποφάσισα να πάρω ρίσκα σήμερα

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia: Moto2 ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA