• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: Moto2 ΕΔ2
O Acosta περνάει μπροστά από τον Fernandez
Νέα 04/11/2022 - 18:49

Ο Pedro Acosta μπορεί να ξεπέρασε τον ομόσταυλό του, Augusto Fernandez στις ΕΔ2 στο Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana, αλλά ο επικεφαλής του Πρωταθλήματος Moto2 θα πρέπει να αισθάνεται ήσυχος με την απόδοσή του. Ο ταχύτερος γύρος της ημέρας του Fernandez ήταν μόλις 0,031 δευτερόλεπτα πιο αργός από το 1:34,948 του Acosta και o Ισπανός ήταν για άλλη μια φορά σημαντικά ταχύτερος από τον μοναδικό εναπομείναν αντίπαλο του για τον τίτλο, τον Ai Ogura.

Η ημέρα έναρξης του 20ου και τελευταίου γύρου της σεζόν θα ανήκε στη Red Bull KTM Ajo. Οι αναβάτες της κυριάρχησαν στις ΕΔ1, όταν ο Fernandez έκανε το 1:34.979 και ο μόνος αναβάτης μέσα σε οκτώ δέκατα του δευτερολέπτου από τον Ισπανό ήταν ο Acosta με 1:35.206. Ο Acosta πήρε το πάνω χέρι στις ΕΔ2, σημειώνοντας τον ταχύτερο γύρο της ημέρας στο πρώτο τέταρτο, αλλά ο Fernandez ήταν ακόμα ο δεύτερος ταχύτερος με 1:35.069. 


Ο καλύτερος από τους υπόλοιπους θα ήταν ο Alonso Lopez και ο αναβάτης του Luca Boscoscuro έδειξε ότι αποτελεί απειλή για μια τρίτη νίκη αυτή τη σεζόν, κλείνοντας την διαφορά στα 0,180 στα μισά των ΕΔ2. Τέταρτος ήταν ο Jake Dixon με 1:35.554 και πέμπτος ο Somkiat Chantra με 1:35.571. Ο Mattia Pasini, ο οποίος αντικαθιστά τον τραυματία, Barry Baltus, είναι έκτος στα φύλλα χρόνου παρά την πτώση του , έχοντας ήδη σημειώσει 1:35.623 στις ΕΔ2.
 
Έβδομος ήταν ο νικητής της Μαλαισίας, Tony Arbolino, μπροστά από τον Cameron Beaubier, τον Borja Gomez (που αντικαθιστά τον τραυματία, Jorge Navarro) και τον Albert Arenas στην 10η θέση. Ο Ogura έρχεται στη Valencia 9,5 βαθμούς πίσω από τον Fernandez στο Πρωτάθλημα και αυτή τη στιγμή, κατά σύμπτωση, απέχει 0,905 δευτερόλεπτα από τον ρυθμό που έθεσε ο Acosta καθώς είναι 11ος στα συνδυασμένα φύλλα χρόνου.

Επόμενο άρθρο »

Bagnaia: Κάτι με περιορίζει

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia: MotoGP ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA