• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: Moto3 ΕΔ1
O Izan Guevara στην πρώτη θέση
Νέα 04/11/2022 - 11:21

Ο φετινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής Moto3, Izan Guevara, σημείωσε τον ταχύτερο γύρο στις ΕΔ1 για τον 20ο γύρου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Moto3 στο Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ο αναβάτης της GASGAS σημείωσε 1:39.533 στον τελευταίο του γύρο στο Circuit Ricardo Tormo, ξεπερνώντας τον Diogo Moreira για 0,010 δευτερόλεπτα. Ο Dennis Foggia, ο οποίος βρίσκεται στην μάχη με τον ομόσταυλο του Guevara, Sergio Garcia, για την δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, έκανε επίσης 1:39.533, αλλά ο χρόνος του αυτός ακυρώθηκε, καθώς τον πέτυχε ενώ κυματίζαν κίτρινες σημαίες.


Η εν λόγω κίτρινη σημαία προκλήθηκε από μια πτώση του David Muñoz στην έκτη στροφή, ενώ ο Diogo Moreira βρίσκεται στο μιρκοσπόκιο των αγωνοδικών καθώς έπεσε στην ίδια στροφή λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και ενώ οι κριτές απομάκρυναν ακόμα την μοτοσυκλέτα του Muñoz.


Ο Daniel Holgado πήρε την τρίτη θέση με 1:39.683 και ο Ayumu Sasaki, ο οποίος έχει μαθηματικές πιθανότητες να πάρει την δεύτερη θέση στη βαθμολογία, ήταν τέταρτος με 1:39.715, με τον Deniz Oncu να συμπληρώνει την πεντάδα.


Ο Foggia τελικά βρέθηκε στην έκτη θέση, με τους John McPhee, Sergio Garcia, Ryusei Yamanaka και Xavier Artigas να συμπληρώνουν την δεκάδα. 

Επόμενο άρθρο »

Valencia: MotoGP ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: Δεν είμαι πιο ήρεμος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA