• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Δεν είμαι πιο ήρεμος
Τα πάντα μπορεί να συμβούν
Νέα 03/11/2022 - 21:04

Ο Francesco Bagnaia λέει ότι υπάρχει «ακόμα η πιθανότητα» ο Quartararo να κερδίσει τον τίτλο στο Grand Prix της Βαλένθια αυτού του Σαββατοκύριακου, παρά το γεγονός ότι ο αναβάτης της Yamaha χρειάζεται να κερδίσει και να ελπίζει ότι ο  Bagnaia θα τερματίσει 15ος ή πιο πίσω για να διατηρήσει το στέμμα του.

Ο Bagnaia κέρδισε στο Grand Prix της Μαλαισίας, αλλά ο Quartararo ανέκαμψε από τη 12η θέση της εκκίνησης στην τρίτη για να κρατήσει τις ελπίδες του ζωντανές και να φτάσει η μάχη μέχρι τον τελικό της Valencia.

Ερωτηθείς αν ήταν πιο χαλαρός μετά τον αγώνα της Sepang στη συνέντευξη τύπου, ο Bagnaia είπε: "Όχι, ειλικρινά, όχι. Ακόμα υπάρχει πιθανότητα, πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε. Θα είναι πολύ σημαντικό να είμαστε έξυπνοι αυτό το Σαββατοκύριακο, γιατί είναι αλήθεια ότι είμαστε σε καλύτερη θέση σε σύγκριση με τον Fabio, αλλά πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά".

"Οπότε χρειάζεται η μέγιστη συγκέντρωση, προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος στο Σαββατοκύριακο όπως πάντα, προσπαθώντας να τελειώσω με τον καλύτερο δυνατό τροπο".

 

Ο Bagnaia κέρδισε τον περσινό αγώνα στο Circuit Ricardo Tormo, με τον Jorge Martin και τον Jack Miller, να ολοκληρώνουν ένα ιστορικό 1-2-3 για την Ducati.

Ο Bagnaia αναγνώρισε ότι η πίστα είναι καλή για την ομάδα, αλλά επέμεινε ότι τα MotoGP είναι ένας «κόσμος έκπληξης» και θα έχει ως στόχο να «δουλέψει όπως πάντα» με την ομάδα του.

"Αυτή η πίστα είναι πολύ καλή για εμάς. Η φετινή μοτοσυκλέτα είναι πολύ ανταγωνιστική όσον αφορά την οδική συμπεριφορά, οπότε νομίζω ότι κάναμε βελτίωση σε σύγκριση με πέρυσι".

"Αλλά ξέρουμε ότι τα MotoGP είναι ένας κόσμος εκπλήξεων, οπότε κάτι μπορεί πάντα να συμβεί, αλλά ο κύριος στόχος μας θα είναι να δουλέψουμε όπως πάντα, να προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως πάντα και να παλεύουμε για την πρώτη θέση, αν έχουμε τη δυνατότητα".

Ο Bagnaia θα έχει επίσης την υποστήριξη του εννέα φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή και μέντορα της ακαδημίας VR46, Valentino Rossi, στο paddock αυτό το Σαββατοκύριακο.

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που ο Rossi συμμετείχε στον τελευταίο του αγώνα στο Circuit Ricardo Tormo, με τον αριθμό 46 να αποσύρεται αργότερα από τα MotoGP.

Ο Bagnaia είπε ότι είναι «θαυμάσιο πράγμα» να έχει τον Rossi δίπλα του αυτό το Σαββατοκύριακο, προσθέτοντας: "Μπορεί να είναι μεγάλη βοήθεια να έχουμε τον Vale μαζί μας, γιατί θα είναι μαζί μου αλλά θα είναι εδώ και για όλους τους άλλους αναβάτες της ακαδημίας. Γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση, ξέρει πολύ καλά πώς νιώθω αυτή τη στιγμή, οπότε το να είναι στην πίστα είναι μια μεγάλη βοήθεια για μένα".

Επόμενο άρθρο »

Valencia: Moto3 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Θα δώσω τα πάντα για την νίκη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA