• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia: MotoGP ΕΔ1
Ταχύτερος ο Fabio Quartararo
Νέα 04/11/2022 - 12:51

Ο Fabio Quartararo ξεκίνησε δυναμικά το τελευταίο Σαββατοκύριακο της χρονιάς, φτάνοντας στην κορυφή των ΕΔ1 στο Gran Premio Motul de la Comunitat Valenciana. Ο αναβάτης της Monster Energy Yamaha MotoGP σημείωσε 1:31.399 στα μέσα της πρώτης περιόδου δοκιμών στο Circuit Ricardo Tormo, με το ίδιο μεσαίο πίσω ελαστικό που είχε κατά την πρώτη του έξοδο, για να επικρατήσει με διαφορά 0,035 δευτερολέπτων. Επόμενος στα φύλλα χρόνου ήταν ο Marc Marquez, χάρη στο 1:31.434 που σημείωσε στην αρχική του εξοδο. Δεν ήταν όλα ομαλά για τον οκτώ φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, ωστόσο, δεδομένου ότι έπεσε στα μισά των δοκιμών όταν έχασε το μπροστινό της RC213V του στην δεύτερη στροφή– ευτυχώς χωρίς τραυματισμό.


Ο Francesco Bagnaia, ο οποίος ξεκινά το Σαββατοκύριακο με προβάδισμα στο Πρωτάθλημα 23 βαθμών καθώς στοχεύει να παραδώσει έναν τίτλο αναβάτη στην Ducati για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια, ακολούθησε μια αργή και σταθερή προσέγγιση, τερματίζοντας μόλις 17ος. Ένας αναβάτης που πίεζε σκληρά στο τέλος των ΕΔ1 ήταν ο Brad Binder της Red Bull KTM Factory Racing, ο οποίος ανέβηκε στην τρίτη θέση με την καρό σημαία να κυματίζει με νέα μεσαία μπροστά και πίσω ελαστικά.


Τέταρτος ήταν ο μελλοντικός ομόσταυλος του Binder, Jack Miller, ο οποίος έκανε 1:31.542. Ο Alex Rins ολοκλήρωσε την πρώτη πεντάδα με 1:31.564. Έκτος ήταν ο Johann Zarco, μπροστά από τους Jorge Martin, Miguel Oliveira, Aleix Espargaro και Joan Mir.

Επόμενο άρθρο »

Valencia: Moto2 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia: Moto3 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA