• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brad Binder: Νιώθω ότι έχω την ομάδα γύρω μου
Μας λείπει μόνο το τελευταίο βήμα
Νέα 02/11/2022 - 13:59

Ο Brad Binder συμμετέχει στο πρότζεκτ της KTM από το 2015 και θα είναι στην σύνθεση του αυστριακού εργοστασίου τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2024, αλλά μπορεί ο εισερχόμενος Jack Miller να ηγηθεί της ομάδας;

Ένα μνημειώδες έργο περιμένει τον Miller καθώς ο Binder έχει δείξει σταθερά ότι είναι ο καλύτερος αναβάτης της KTM στα MotoGP, ειδικά όταν πρόκειται για τον ρυθμό της Κυριακής.

Ο Miller ήταν ένας από τους πιο δυνατούς αναβάτες τους τελευταίους αγώνες, κερδίζοντας στην Ιαπωνία (μπροστά από τον Binder), πριν προσπαθήσει να πιάσει τον Miguel Oliveira στη Buriram.
Αν και η KTM συνέχισε να δυσκολεύεται στις κατατακτήριες, ο Binder συχνά τα κατάφερε σε συνθήκες αγώνα και γι' αυτό ο αναβάτης της KTM εξακολουθεί να έχει πιθανότητες να πάρει από τον Miller στην πέμπτη θέση στην βαθμολογία.

"Από τότε που έφτασα στην KTM στα MotoGP, ήταν πάντα το πιο δυνατό μας σημείο (ο ρυθμός αγώνα), κάτι που είναι φανταστικό γιατί οι βαθμοί είναι την Κυριακή", είπε ο Binder. "Ξέρω ότι ως αναβάτης ήταν πάντα το δυνατό μου σημείο το ότι μπορώ πάντα να ανεβάζω την απόδοσή μου. Είτε είχα ένα καλό Σαββατούριακο είτε είχα ένα κακό Σαββατοκύριακο, στον αγώνα πάντα κατάφερνα να βρίσκω κάτι και τουλάχιστον να είμαι όσο το δυνατόν πιο συνεπής".

"Μπορώ να δω ξεκάθαρα τι μπορώ να κάνω και ποιες επιδόσεις μπορούμε να έχουμε ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως θα έπρεπε μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο. Είμαι τόσο σίγουρος ότι έχω την ομάδα γύρω μου και ότι μπορούμε να παλέψουμε για οτιδήποτε. Είμαι πραγματικά χαρούμενος με τον τρόπο που είναι όλα".

Με τον Miller να έρχεται για να ενταχθεί δίπλα στον Binder στην εργοστασιακή ομάδα, και οι δύο αναβάτες αναμένεται να είναι σε μια έντονη μάχη στο μέλλον καθώς στοχεύουν να ηγηθούν της ομάδας και να την πάνε ένα βήμα μπροστά.


Ο Miller δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να ηγηθεί μιας εργοστασιακής ομάδας μέχρι την περασμένη σεζόν, όταν μαζί με τον Francesco Bagnaia ανέβηκαν από την Pramac Ducati για να αντικαταστήσουν τον Andrea Dovizioso και τον Danilo Petrucci στην εργοστασιακή Ducati, ωστόσο, ο Bagnaia έγινε από τότε ο ηγέτης αυτής της ομάδας, κάτι που έγινε ακόμα πιο ορατό αυτή την σεζόν καθώς την Κυριακή είναι το μεγάλο φαβορί για να φέρει στο Borgo Panigale το πρώτο Πρωτάθλημα αναβατών από το 2007 και τον Casey Stoner.


Tούτων λεχθέντων, ο Binder αισθάνεται ότι η KTM είναι πλήρως πίσω του από τότε που επένδυσαν στον ταλαντούχο Νοτιοαφρικανό το 2015.

"Η KTM ήταν φανταστική προς εμένα όλα αυτά τα χρόνια και με φρόντισε από το 2015 και ποτέ δεν ένιωσα την ανάγκη ή την επιθυμία να πάω οπουδήποτε αλλού. Όταν ανέβηκα από την Moto2 στα MotoGP με την KTM ήξερα ότι ήταν ακόμα στη φάση που "χτιζόντουσαν" και αυτό ήταν επίσης υπέροχο για μένα. Θα μπορούσαμε να αναπτυχθούμε μαζί".

"Έχουμε μια τεράστια δομή, με τόσους πολλούς ειδικευμένους ανθρώπους, που νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου να βρούμε αυτά τα μικρά σημεία που μας λείπουν. Μόλις το κάνουμε δεν είμαστε κακοί. Ειλικρινά, είμαστε πολύ δυνατοί. Αλλά χρειαζόμαστε μόνο αυτό το τελευταίο μικρό βήμα".

Επόμενο άρθρο »

"Περίεργο και θλιβερό"

« Προηγούμενο άρθρο

Προηγούμενα Πρωταθλήματα που έφτασαν μέχρι το τέλος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA