• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
"Έχει απίστευτο ταλέντο", "Θυμίζει τον Valentino Rossi"
Ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Izan Guevara
Νέα 01/11/2022 - 10:38

Ο Izan Guevara έχει «τεράστιο ταλέντο» και έχει ήδη παρομοιαστεί με τον θρύλο των MotoGP, Valentino Rossi, για τις εκπληκτικές του ικανότητες.

Ο 18χρονος από τη Μαγιόρκα της Ισπανίας κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Moto3 και θα βρεθεί δίπλα στον Jake Dixon την επόμενη σεζόν στην Moto2 2023 με την GASGAS Aspar Team.

"Έχει ένα απίστευτο ταλέντο", είπε ο πρώην αναβάτης και νυν αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας του Aspar, Gino Borsoi. "Στην Ιαπωνία με ρώτησαν σε ποιον μοιάζει και νομίζω ότι μοιάζει πολύ με τον Valentino Rossi. Για την επιθυμία του να οδηγήσει μια μοτοσυκλέτα, την επιθυμία του να κερδίζει και να ζήσει μέσα από το paddock".

"Πάντα αστειεύεται και γελάει, δουλεύει τόσο λίγο όσο ο Valentino την εποχή του, αλλά έχει τεράστιο ταλέντο. Μοιάζει με αντίγραφο του Valentino, αλλά ας δούμε πώς τα πάει στην Moto2, πώς προσαρμόζεται στην κατηγορία".

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας Jorge Martínez Aspar πρόσθεσε: "Έχει απίστευτο ταλέντο, η φυσικότητα και η ευκολία με την οποία κάνει αυτό που κάνει πάντα μας εκπλήσσει. Μεγαλώνει και προχωρά με τρελή ταχύτητα".

Ο Nico Terol, Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 125cc το 2011, είπε: "Είναι ένα μοναδικό ταλέντο, δεν ξέρει καν τα προσόντα που έχει. Ο αυθορμητισμός του τον κάνει ξεχωριστό."

Μέχρι και ο 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Marc Marquez, έχει ήδη εκθειάσει τον συμπατριώτη του: "Φυσικά και ενθουσιάζομαι όταν βλέπω τέτοια παιδιά.

"Αλλά την ίδια στιγμή όχι (δεν ενθουσιάζομαι), γιατί ξέρω ότι θα κάνουν τα πράγματα δύσκολα για μένα από εδώ και στο εξής. Βλέπετε ότι είναι παιδιά που θα ανέβουν στα MotoGP".

Ο Guevara είναι ο πέμπτος νεότερος αναβάτης που κατέκτησε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, σε ηλικία 18 ετών και 110 ημερών - νικώντας τον Rossi που ήταν 18 ετών και 196 ημερών, το 1997 όταν κατέκτησε το Πρωτάθλημα των 125cc. Είναι επίσης ο έκτος νεότερος νικητής αγώνα Moto3 σε ηλικία 17 ετών και 97 ημερών - πίσω από τον Maverick Vinales που ήταν 17 ετών και 86 ημερών.

Επόμενο άρθρο »

Προηγούμενα Πρωταθλήματα που έφτασαν μέχρι το τέλος

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: Δεν θα είμαι πολύ προσεκτικός στην Valencia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA