• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Δεν θα είμαι πολύ προσεκτικός στην Valencia
Αυτό μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω προβλήματα
Νέα 31/10/2022 - 18:10

Ο Francesco Bagnaia κέρδισε το Grand Prix της Μαλαισίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά με τον Fabio Quartararo να τερματίζει τρίτος, δεν κατάφερε να κλειδώσει τον τίτλο.

Ως αποτέλεσμα, ο Bagnaia κατευθύνεται στο Grand Prix της Valencia της επόμενης εβδομάδας που χρειάζεται μόλις δύο βαθμούς για να κερδίσει το πρωτάθλημα στην πέμπτη φορά στην σύγχρονη ιστορία του MotoGP που η μάχη φτάνει μέχρι τον τελευταίο αγώνα.


Καθώς η μόνη επιλογή του Quartararo είναι η νίκη, ο Bagnaia δεν χρειάζεται να πάρει κανένα αδικαιολόγητο ρίσκο για να εξασφαλίσει το πρώτο πρωτάθλημα αναβατών της Ducati στα MotoGP από το 2007.

Αλλά ο Bagnaia λέει ότι δεν θα αλλάξει την προσέγγισή του στη Valencia, καθώς η πολύ προσεκτική οδήγηση είναι πιο πιθανό να οδηγήσει σε προβλήματα.

"Σίγουρα θα είναι, όσον αφορά το πρωτάθλημα, λίγο καλύτερα", είπε ο Bagnaia για τον αγώνα της Valencia. "Αλλά κανονικά όταν είσαι πολύ προσεκτικός μπορεί να έχεις πρόβλημα, επειδή είσαι μέσα σε ένα γκρουπ, είναι πιο δύσκολο να κάνεις πράγματα, το μπροστινό ελαστικό περνάει από τις αλλαγές πίεσης. Λοιπόν, θα προσπαθήσω να κάνω όπως πάντα, όχι όπως το Σαββατοκύριακο της Sepang, γιατί εκεί έπεσα πολλές φορές".

 

"Αλλά πρέπει να είμαι έξυπνος, να καταλαβαίνω τα πάντα και μετά, στον αγώνα, αν έχω τη δυνατότητα να κερδίσω, θα προσπαθήσω να κερδίσω. Θα περιμένω την Παρασκευή στη Valencia, ελπίζοντας σε στεγνές περιόδους δοκιμών και μετά θα δω τι θα γίνει".

Ο Bagnaia είχε ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο στη Μαλαισία πριν από τη νίκη του, καθώς έπεσε δύο φορές το Σάββατο και κατέληξε ένατος στη σχάρα εκκίνησης. Αλλά ο Ιταλός λέει ότι θέλει να μεταφέρει στη Valencia τη γνώση ότι κέρδισε το Grand Prix της Μαλαισίας χωρίς να πιέσει τη μοτοσυκλέτα του.

"Τώρα μπορώ να χαλαρώσω", πρόσθεσε. "Το Σαββατοκύριακο στη Μαλαισία ήταν αρκετά δύσκολο λόγω των λαθών που έκανα το Σάββατο. Λοιπόν, για τη Valencia θα ήθελα να καταλάβω ότι μπορούμε να είμαστε αρκετά δυνατοί χωρίς να πιέζουμε όπως κάναμε το Σάββατο στη Μαλαισία".


"Και η Κυριακή ήταν η επίδειξη ότι ο ρυθμός μας ήταν αρκετά καλός χωρίς να κάνουμε τρελά πράγματα".

Επόμενο άρθρο »

"Έχει απίστευτο ταλέντο", "Θυμίζει τον Valentino Rossi"

« Προηγούμενο άρθρο

Bastianini: Θέλω να γιορτάσω τον τελευταίο μου αγώνα με την Gresini

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA