• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ επισκεφθήκαν τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη
Νέα Αγοράς 28/10/2022 - 00:27

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη υποδέχτηκε τους σπουδαστές των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης σχετικά με την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, τα στελέχη και οι εργαζόμενοι του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη υποδέχτηκαν τους σπουδαστές στις εγκαταστάσεις τους στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου και άκρως ενδιαφέροντος Welcome Day.

Οι σπουδαστές Μηχανοτρονικής του τομέα Τεχνικών Επαγγελμάτων ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στην Αθήνα ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και παρακολούθησαν ενδιαφέρουσες ομιλίες και παρουσιάσεις από τα έμπειρα στελέχη του Ομίλου. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν τα σύγχρονα, πλήρως εξοπλισμένα, μηχανολογικά και ηλεκτρολογικά συνεργεία που διαθέτει ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη για την after sales εξυπηρέτηση των ιδιωτών και εταιρικών πελατών του.

Κατά τη διάρκεια της εργαστηριακής εκπαίδευσης τους, οι σπουδαστές θα γνωρίσουν τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά συστήματα που χρησιμοποιούνται στο χώρο του αυτοκινήτου, αλλά και σε μία ευρεία γκάμα οχημάτων όπως μοτοσικλέτες, μηχανές θαλάσσης, βαρέα οχήματα και γεωργικά μηχανήματα. Τη συνεργασία συμπληρώνουν εκπαιδευτικές επισκέψεις και διοργάνωση σεμιναρίων και webinars από τους ειδικούς της εταιρίας για τους σπουδαστές Μηχανοτρονικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 σε όλη τη χώρα.

Επιπλέον, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη θα προσφέρει στους αποφοίτους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 επαγγελματικές ευκαιρίες για πρακτική άσκηση και απασχόληση σε νευραλγικές θέσεις εντός του οργανισμού δημιουργώντας μια νέα γενιά επαγγελματιών που θα διακρίνεται για την υψηλού επιπέδου κατάρτιση στις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες της μηχανοκίνησης.

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, που φέτος γιορτάζει 100 χρόνια από την ίδρυσή του, και που παραδοσιακά στηρίζει τους νέους επαγγελματίες φροντίζοντας παράλληλα για την ανάπτυξη και την ανάδειξη των δεξιοτήτων τους, σχεδιάζει και εφαρμόζει σύγχρονα συστήματα διοίκησης για την ανάπτυξη και την εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού του, εξασφαλίζοντας ένα αξιοκρατικό και ανθρωποκεντρικό εργασιακό περιβάλλον και δημιουργώντας αυθόρμητα υψηλή δέσμευση στους ανθρώπους του.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, φέτος κλείνει μισό αιώνα ισχυρής παρουσίας στον τομέα της εκπαίδευσης και της επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται σε 8 μεγάλες πόλεις, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά, Ξάνθη, Βόλο, καθώς και στην Αθήνα, στη νέα υπερσύγχρονη εκπαιδευτική δομή στην οδό Σταδίου 26.

Επόμενο άρθρο »

Νέο ηλεκτρικό scooter SYM e-MIO 50

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα χρώματα 23ΥΜ για τις Honda CB650R και CBR650R

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα