• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τέλος εποχής για την ομάδα του Max Biaggi στην Moto3
Ποιά είναι τα πλάνα του για το μέλλον
Νέα 25/10/2022 - 18:57

Αφού ο John McPhee και ο Ayumu Sasaki έκαναν το πρώτο 1-2 για την Sterilgarda Husqvarna στον αγώνα της Κυριακής στη Μαλαισία, ο Max Biaggi ανακοίνωσε το τέλος της ομάδας του στην Moto3.

Σε επίσημη δήλωσή του, ο πρώην αναβάτης θυμήθηκε μερικά από τα επιτεύγματα της ομάδας του τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ανέφερε ότι σε κάθε σεζόν η ομάδα πέτυχε τουλάχιστον μια νίκη σε αγώνα Grand Prix.

"Ένα υπέροχο 1-2, μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο, στην οποία χρειάστηκε να ληφθούν επώδυνες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto3 πριν από τέσσερα χρόνια και κάθε χρόνο παίρναμε τουλάχιστον μία νίκη. Τη χρονιά του ντεμπούτου ήταν τρεις, όπως και φέτος. Είχαμε τη χαρά και την τιμή να επαναφέρουμε τρεις διαφορετικούς αναβάτες στις νίκες (Aron Canet, Romano Fenati, John McPhee) και να έχουμε έναν αναβάτη να παίρνει την παρθενική του νίκη μαζί μας (Ayumu Sasaki). Όλα αυτά με γεμίζουν περηφάνια και ικανοποίηση", ανέφερε ο Max Biaggi.

Εκτός από το να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς που πίστεψαν στο έργο του Ιταλού, ο Biaggi επιβεβαιώνει ότι έχει ήδη σχέδια για το 2023:

"Ξεκινήσαμε από πολύ μακριά και μετά από λίγα χρόνια φτιάξαμε μια νικήτρια ομάδα, αλλά τώρα για μένα ήρθε η ώρα για νέες προκλήσεις. Η Valencia θα εκπροσωπήσει τον τελευταίο αγώνα στην Moto3 της Max Racing Team. Θέλω να ευχαριστήσω τη Sterilgarda Alimenti, που πάντα με στήριζε, τη Husqvarna Motorcycles, την KTM και όλους όσους τα τελευταία χρόνια συνέβαλαν στην επίτευξη αυτών των αποτελεσμάτων. Το πάθος μου είναι ανεξάντλητο και θα αντιπροσωπεύει πάντα τον μοχλό νέων στόχων τους οποίους θα ξεκινήσω να υλοποιώ ήδη από το 2023.

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, ο πρώην αναβάτης θα πάει στην RNF για να αναλάβει το ρόλο του Τεχνικού Συμβούλου ή του «Προπονητή» για τους αναβάτες της ομάδας του Razlan Razali.


Η Husqvarna από την άλλη, ανακοίνωσε την νέα της συνεργασία με την Intact GP, τόσο στην Moto3 όσο και στην Moto2.

Επόμενο άρθρο »

Marc Marquez: Περιμέναμε ότι ο αγώνας θα είναι δύσκολος

« Προηγούμενο άρθρο

Martin: Προσπάθησα για την νίκη και αυτό με κρατάει ήρεμο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA