• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Martin: Προσπάθησα για την νίκη και αυτό με κρατάει ήρεμο
Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε
Νέα 25/10/2022 - 14:28

Ξεκινώντας από την pole position, ο Jorge Martin άρχιζε να απομακρύνεται από τον διεκδικητή του τίτλου, Francesco Bagnaia, και τον Enea Bastianini, όταν έχασε το μπροστινό στην πέμπτη στροφή του 7ου γύρου.


"Είναι κρίμα, γιατί μπήκα με μόλις 1 χλμ./ώρα παραπάνω από τον προηγούμενο γύρο", είπε ο Martin. "Σίγουρα σε αυτές τις συνθήκες είναι πολύ δύσκολο, ένα μικρό λάθος και μπορείς να πέσεις, και αυτό συνέβη. Τέλος πάντων, οδηγούσα πολύ ομαλά, προσπαθούσα να κρατήσω το ρυθμό, δεν οδηγούσα πολύ επιθετικά. Επίσης διαχειριζόμουν τα ελαστικά και την φυσική κατάσταση. Αλλά συνέβη. Εμπειρία για το μέλλον".

"Αυτοί [ο Bagnaia και ο Bastianini] ήταν 0,8, 0,9 δευτερόλεπτα πίσω, αλλά μετά είδα το 1,2, οπότε είπα, «Εντάξει, τώρα είναι η στιγμή, ίσως μπορώ να ξεφύγω». Άλλαξα την χαρτογράφηση, οπότε ήρθε η ώρα να πιέσω λίγο περισσότερο. Και μετά έπεσα".

"Σίγουρα λοιπόν, αυτοί οι δύο γύροι ήταν καθοριστικοί για τη νίκη και ήθελα τη νίκη. Ο αγώνας για το βάθρο δεν είχε νόημα για μένα, ήθελα απλώς αυτή τη νίκη και δεν συνέβη. Αλλά είμαι, πώς να πω, χαλαρός γιατί προσπάθησα. Αν δεν προσπαθούσα, σίγουρα δεν θα ήμουν ήρεμος".


"Ήμουν ο πιο δυνατός αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε παίρνω τα θετικά για το μέλλον, και πραγματικά ανυπομονώ να τελειώσω φέτος και να επικεντρωθώ στην επόμενη σεζόν, γιατί νιώθω ότι μπορώ να παλέψω με τους κορυφαιίους, νιώθω ότι είμαι ένας από τους κορυφαίους".

"Αρα αυτο ειναι. Απλώς παίρνω την εμπειρία. Σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε, γιατί αν όχι θα πέσω ξανά. Αλλά νιώθω ότι είμαστε επίσης γρήγοροι και μπορούμε να παλέψουμε για το πρωτάθλημα [την επόμενη σεζόν]".

Πριν στρέψει πλήρως την προσοχή του στην επόμενη χρονιά, ο Martin θα έχει μια ακόμη ευκαιρία να κερδίσει το 2022 στον τελικό της Valencia, όπου είχε τερματίσει δεύτερος την περασμένη σεζόν. 

"Ήμουν γρήγορος τα τελευταία τέσσερα Σαββατοκύριακα, πολύ δυνατός. Η μοτοσυκλέτα λειτουργεί καλά, είμαι σε καλή φόρμα και επίσης έχουμε άλλη μια ευκαιρία στη Valencia, η οποία είναι μια από τις αγαπημένες μου πίστες", είπε ο Martin.

Επόμενο άρθρο »

Τέλος εποχής για την ομάδα του Max Biaggi στην Moto3

« Προηγούμενο άρθρο

Επεκτείνεται η συνεργασία Honda και Repsol

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA