• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: MotoGP Ζέσταμα
Στην κορυφή ο Johann Zarco στις ενδιάμεσες συνθήκες
Νέα 23/10/2022 - 06:33

Ο Johann Zarco σημείωσε τον ταχύτερο γύρο στο ζέσταμα των MotoGP στο Grand Prix PETRONAS της Μαλαισίας. Οι αναβάτες ξεκίνησαν με βροχή και οι σημαίες της βροχής κυμάτιζαν γύρω από το Sepang International Circuit για τουλάχιστον το πρώτο μισό της διαδικασίας, αλλά στη συνέχεια οι συνθήκες βελτιώθηκαν αρκετά ώστε οι περισσότεροι να αποφασίσουν να αλλάξουν σε σλικ ελαστικά. Ο Zarco ήταν μεταξύ των πρώτων που το έκανε και τελικά πήρε την πρώτη θέση με 2:02.442 μετά την καρό σημαία, μπροστά από τον Marc Marquez με 2:03.134 και τον Alex Marquez με 2:03.617.


Ήταν μια περίοδος οικοδόμησης εμπιστοσύνης για τον Francesco Bagnaia, ο οποίος σημείωσε 2:04.713 με τα slick για να πάρει την όγδοη θέση, ενώ ο Aleix Espargaro ήταν ταχύτερος με τα βρόχινα ελαστικά με 2:08.483 και πήρε την 15η θέσξ. Ο άλλος βασικός διεκδικητής του τίτλου, ο Fabio Quartararo τερμάτισε 17ος ενώ ο κάτοχος της pole position, Jorge Martin ήταν 23ος.


Η πρώτη δεκάδα του ζεστάματος αποτελείται από τους Johann Zarco, Marc Marquez, Alex Marquez, Miguel Oliveira, Alex Rins, Cal Crutchlow, Joan Mir, Francesco Bagnaia, Fabio Di Giannantonio και Pol Espargaro. 

Επόμενο άρθρο »

Εκπληκτική νίκη του McPhee στον προτελευταίο του αγώνα στην Moto3

« Προηγούμενο άρθρο

WorldSBK: Αργεντινή Πρώτος Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα