• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: Moto3 KAT
Pole position με νέο ρεκόρ γύρου για τον Dennis Foggia
Νέα 22/10/2022 - 09:46

Ένα νέο ρεκόρ γύρου είδε τον Dennis Foggia να κατακτά την τέταρτη του pole position της σεζόν καθώς το 2:11:411 του επέτρεψε στον Ιταλό να ξεπεράσει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Izan Guevara, στις ΚΑΤ2 στο Grand Prix PETRONAS της Μαλαισίας. Ο Sergio Garcia έβαλε και τις δύο μοτοσυκλέτες της GASGAS στην πρώτη σειρά, καθώς ο Ισπανός και ο Foggia ετοιμάζονται να παλέψουν για την δεύτερη θέση της βαθμολογίας του 2022.

Οι Ryusei Yamanaka, Kaito Toba, Taiyo Furusato και Joel Kelso εντάχθηκαν στις ΚΑΤ2, αφού πήραν τις πρώτες 4 θέσεις στις ΚΑΤ1, όμως ο πρώιμος ρυθμός στις δεύτερες κατατακτήριες ορίστηκε από τον Dennis Foggia. To 2:11.958 που πέτυχε ήταν ο καλύτερος γύρος για την Moto3 του Σαββατοκύριακου, αλλά δεν κράτησε πολύ καθώς ο Ayumu Sasaki όρμησε για να πάει στην προσωρινή pole.

Μετά το πρώτο σετ γρήγορων γύρων, 0,087 δευτερόλεπτα χώριζαν τους τέσσερις πρώτους. Ο Sasaki ήταν μπροστά από τον Foggia, τον Riccardo Rossi και τον David Muñoz, με τον Sergio Garcia 1,7 δευτερόλεπτα μακριά στην 17η θέση. Αυτό άλλαξε σύντομα, καθώς ο Ισπανός έκανε την επίθεσή του στον δεύτερο γύρο και πέρασε μπροστά, με 2:11.674, ένα χιλιοστό πίσω από το ρεκόρ του Tatsuki Suzuki.

Στη συνέχεια, ο Guevara ανέβηκε για λίγο στην πρώτη θέση, αλλά το νέο ρεκόρ γύρου πέρασε στον Foggia, o οποίος ολοκλήρωσε τον γύρο του σχεδόν ταυτόχρονα με τον Guevara, με τους τρεις πρώτους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα να ξεκινούν από την πρώτη σειρά για τον προτελευταίο αγώνα της Κυριακής.

Ο Jaume Masia έκανε τον καλύτερο γύρο του στην τελευταία του προσπάθεια για να ανέβει στην κορυφή της δεύτερης σειράς παίρνοντας την τέταρτη θέση, με τον Ισπανό να συνοδεύεται από τον Daniel Holgado και τον Andrea Migno. Ο Sasaki έπεσε πίσω στην έβδομη θέση μέχρι το τέλος των δοκιμών, με τους Tatsuki Suzuki, Ricardo Rossi και David Muñoz να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα. 

Επόμενο άρθρο »

Sepang: Moto2 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: MotoGP ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα