• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: Moto2 KAT
Pole Position για τον Ai Ogura
Νέα 22/10/2022 - 10:05

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Moto2, Ai Ogura, θα ξεκινήσει το Grand Prix PETRONAS της Μαλαισίας από την pole position, καθώς το 2:06.405 του Ιάπωνα τον είδε να ξεπερνά τον Tony Arbolino κατά 0,083 δευτερόλεπτα. Ο Aron Canet ολοκληρώνει την πρώτη σειρά της εκκίνησης, με τον Augusto Fernandez να συμβιβάζεται με την έκτη θέση.


Η ιστορία των κατατακτήριων της Moto2 αφορούσε δύο αναβάτες: τον Ogura και τον Fernandez. Ένα τεράστιο 15λεπτο περίμενε το δίδυμο στις ΚΑΤ2, καθώς ο προκρινόμενος από τις ΚΑΤ1, Filip Salač, υπέστη πρόωρη πτώση και ο Tony Arbolino έθεσε τον πρώιμο ρυθμό (2:06.488), ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση.

Με επτά λεπτά να απομένουν, ο Ogura έκανε την κίνησή του στην κορυφή των φύλλων χρόνου. 0,083 δευτερόλεπτα ήταν το πλεονέκτημα του Ιάπωνα αναβάτη έναντι του Arbolino, με τον Fernandez να ανεβαίνει στην έκτη θέση τα τελευταία έξι λεπτά. Ακολούθησαν μερικά ήρεμα λεπτά, ωστόσο, καθώς οι περισσότεροι αναβάτες ήταν στα pits, με τον Fernandez να χρειάζεται να βρει τρία δέκατα για να ξεπεράσει τον αντίπαλό του για τον τίτλο.

Ωστόσο, τίποτα δεν έγινε στην τελευταία του προσπάθεια. Και, το πιο σημαντικό, κανείς δεν μπόρεσε να βελτιώσει τον χρόνο του Ogura και για τρίτη φορά αυτή τη σεζόν, ο Ιάπωνας πήρε την pole position. Μια τελική επίθεση από τον Somkait Chantra είδε τον Ταϊλανδό αναβάτη να ανεβαίνει στην έβδομη θέση, μια θέση πίσω από τον Fernandez – πόσο σημαντικό μπορεί να αποδειχθεί αυτό το απόγευμα της Κυριακής;

Ο Jake Dixon βρίσκεται μστην κορυφή της δεύτερης σειράς της εκκίνησης, με τον Manuel Gonzalez να είναι πέμπτος για μόλις 0,004 δευτερόλεπτα. Ο Fernandez, εν τω μεταξύ, βρισκόταν λίγο λιγότερο από ένα δέκατο μακριά από την πρώτη σειρά, αλλά ξεκινά από την έκτη θέση.

Η Chantra που ξεκινά από την έβδομη θέση θα έχει τον Pedro Acosta και τον Cameron Beaubier δίπλα του στην τρίτη σειρά, με τον νικητή του Grand Prix της Αυστραλίας, Alonso Lopez, να κλείνει την πρώτη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Sepang: MotoGP ΕΔ4

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: Moto3 KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα