• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: Moto3 ΕΔ2
Παραμένει πρώτος ο Dennis Foggia
Νέα 21/10/2022 - 11:05

Ο Dennis Foggia σημείωσε τον ταχύτερο γύρο και στις δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών  της Παρασκευής για την Moto3 στο PETRONAS Grand Prix της Μαλαισίας. Ο «Pocket Rocket», ο οποίος βρίσκεται σε μια σκληρή μάχη με τον Sergio Garcia για την δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, έφτασε στην κορυφή των ΕΔ1 με 2:12.226 πριν επαναλάβει το κατόρθωμα του με 2:12.348 στο τέλος των ΕΔ2 στην Sepang International Circuit. 


Δεύτερος στους συνδυασμένους χρόνους ήταν ο Ayumu Sasaki, χάρη στο 2:12.296 που πέτυχε στις ΕΔ1 και τρίτος ήταν ο David Muñoz του BOE Motorsports, ο οποίος πέτυχε τον καλύτερό του χρόνο στο τέλος των ΕΔ2 με 2:12.614 όταν βγήκε η καρό σημαία. Τόσο ο Izan Guevara όσο και ο ομόσταυλός του, Sergio Garcia, βρίσκονται προσωρινά στις ΚΑΤ2, στην 8η και 14η θέση αντίστοιχα στους συνδυασμένους χρόνους.

Ο Foggia ξεκινά το Σαββατοκύριακο της Μαλαισίας μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον Garcia και ξεκίνησε δυναμικά αμέσως στη Sepang, κρατώντας την πρώτη θέση για μεγάλο μέρος των ΕΔ1 και στη συνέχεια ανέβηκε στην κορυφή των ΕΔ2, όταν κυμάτιζε η καρό σημαία. Ο Muñoz βρισκόταν στη 14η θέση μετά το τέλος των ΕΔ1 και ήταν 15ος στους συνδυασμένους χρόνους έως ότου ανέβηκε στο τελευταίο λεπτό των ΕΔ2 στην τρίτη θέση, ενώ ο Sasaki ήταν ήδη πίσω στα pits αλλά με ασφάλεια στην πρώτη 14άδα, όντας δεύτερος με τον πρωινό του χρόνο. Ο Jaume Masia ολοκλήρωσε την ημέρα τέταρτος στους συνδυασμένους χρόνους, χάρη στο 2:12.851 που έκανε στις ΕΔ1 και ο Riccardo Rossi, ο οποίος είχε μια πτώση στα πρώτα στάδια των ΕΔ2, ολοκλήρωσε την πρώτη πεντάδα, και αυτός με τον χρόνο του από τις ΕΔ1.


Ο Ivan Ortola ήταν τελευταίος στις ΕΔ1, αλλά τώρα είναι έκτος στους συνδυασμένους χρόνους χάρη στο 2:13.038, με τον Stefano Nepa επίσης να κάνει μια καλή δουλειά και να παίρνει την έβδομη θέση με 2:13.066. Ο Guevara έχασε το μπροστινό στην ένατη στροφή, με κάτι περισσότερο από 10 λεπτά να απομένουν στις ΕΔ2, αλλά είχε κάνει αρκετά για να κερδίσει την όγδοη θέση με το 2:13.092 που πέτυχε το πρωί. Ο Tatsuki Suzuki, ο οποίος ήταν εκτός 14άδας στο τέλος των ΕΔ1, είναι τώρα ένατος στα συνδυασμένο φύλλα χρόνου με 2:13.131, μπροστά από τον Andrea Migno.

Επίσης, στις θέσεις που οδηγούν απευθείας στις δεύτερες κατατακτήριες προς το παρόν βρίσκονται οι Diogo Moreira, Ryusei Yamanaka και Daniel Holgado, με τους δύο τελευταίους να είναι μεταξύ αυτών που είχαν πτώση στις ΕΔ2. Ο Garcia βρίσκεται ακριβώς στην ζώνη κινδύνου, στη 14η θέση στους συνδυασμένους χρόνους χάρη στο 2:13.357 του από τις ΕΔ1.

Επόμενο άρθρο »

Ποινή τριών θέσεων στον Pol Espargaro

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: MotoGP ΕΔ1

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA