• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Phillip Island: Moto3 ΕΔ1 & ΕΔ2
Ταχύτερος της Παρασκευής ο Ayumu Sasaki
Νέα 14/10/2022 - 06:40

Ο Ayumu Sasaki έφτασε στο τέλος για να σκαρφαλώσει στην κορυφή των χρονοδιαγραμμάτων της Moto3 κατά την πρώτη μέρα στο Αυστραλιανό Grand Prix, καθώς το 1:37.797 του Ιάπωνα ήταν αρκετό για να νικήσει τον Tatsuki Suzuki κατά 0,189 δευτερόλεπτα. Ο Diogo Moreira (ο οποίος εντυπωσίασε όντας ο ταχύτερος κατά τις ΕΔ1) συμπληρώνει την πρώτη τριάδα την Παρασκευή στην πρώτη του επίσκεψη στο Phillip Island.

Μετά από ένα αργό ξεκίνημα σε μια πίστα που είχε δεχτεί βροχή, ο Sergio Garcia ήταν ο πρώτος που βελτιώθηκε σε σχέση με το πρωί στους συνδυασμένους χρόνους με 16 λεπτά να απομένουν, δείχνοντας και στους υπόλοιπους αναβάτες ότι η πίστα μπορούσε πλέον να προσφέρει χαμηλότερους χρόνους. Με την εμφάνιση μιας εντελώς στεγνής γραμμής, ο Ισπανός έκανε 1:39.401 στον επόμενο γρήγορο γύρο του για να ξεφύγει σχεδόν 0,4 δευτερόλεπτα από τους υπόλοιπους. 

Οι χρόνοι συνέχιζαν να πέφτουν με τον τοπικό αναβάτη, Joel Kelso να σκαρφαλώνει στην 2η θέση, αλλά ο Αυστραλός ήταν πάνω από τρία δέκατα μακριά από τον Garcia – ο τελευταίος τώρα είχε μειώσει τον χρόνο του στο 1:39.051 με κάτι λιγότερο από 10 λεπτά να απομένουν. Και με μερικά φρέσκα ελαστικά τοποθετημένα, τις συνθήκες πολύ βελτιωμένες και το βλέμμα στραμμένο στην κρίσιμη πρώτη 14άδα, αντιμετωπίσαμε ένα ξέφρενο τελευταίο πεντάλεπτο.

Οι Dennis Foggia, Sergio Garcia και Tatsuki Suzuki αντάλλαξαν γρήγορα θέσεις στην κορυφή, ο Sasaki ανέβηκε στην πρώτη θέση, αλλά ο Suzuki φρόντισε να ήταν μόνο μια σύντομη παραμονή στην κορυφή για τον συμπατριώτη του. Μετά από μια πτώση στις ΕΔ1, ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Izan Guevara, ανέβηκε στην τέταρτη θέση με λιγότερο από ένα λεπτό να απομένει, καθώς ο Sasaki έκανε έναν υπέροχο τελικό τομέα για να αρπάξει την πρώτη θέση από τον Suzuki καθώς η καρό σημαία σήμαινε το τέλος της περιόδου δοκιμών. 

Ο Guevara και η GASGAS Aspar θα είναι ευχαριστημένοι με το P4 στο τέλος των δύο πρώτων ελεύθερων δοκιμών μετά από μια πιο δύσκολη από την αναμενόμενη έναρξη το πρωί της Παρασκευής. Οι δύο πιο κοντινοί αντίπαλοί του για τον τίτλο, ο Garcia και ο Foggia, βρίσκονται στην πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα, με τους Andrea Migno, Stefano Nepa, Jaume Masia και Adrian Fernandez να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Phillip Island: MotoGP ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Phillip Island: MotoGP ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA