• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Phillip Island: MotoGP ΕΔ1
Ταχύτερος ο Johann Zarco
Νέα 14/10/2022 - 04:11

Ο Johann Zarco σημείωσε τον ταχύτερο γύρο στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών των MotoGP στο Animoca Brands Australian Motorcycle Grand Prix. Ήταν ένα πολύ αυστραλιανό πρωί Παρασκευής στο Phillip Island, με μια κίτρινη σημαία να βγαίνει για ένα Wallaby (είδος μαρσιποφόρου) που έτρεχε στην πίστα στην είσοδο της έκτης στροφής και στη συνέχεια δεν ήταν άλλος από τον Jack Miller που βρισκόταν στην κορυφή των φύλλων χρόνου όταν έπεσε καρό σημαία, με χρόνο 1:30.459. Ωστόσο, ο αναβάτης της εργοστασιακής Ducati βρέθηκε πίσω από πιο αργούς αναβάτες στην τελευταία του προσπάθεια, ενώ ήταν πιο γρήγορος στον δεύτερο τομέα, ανοίγοντας την πόρτα για τον Johann Zarco, ο οποίος κατάφερε να του κλέψει την πρώτη θέση με 1:30.368.


Ο Alex Marquez ανέβηκε στην τρίτη θέση με 1:30.493 στη φάση της επίθεσης χρόνου στο τέλος των ΕΔ1, μπροστά από τον Alex Rins με 1:30.511 και τον Aleix Espargaro με 1:30.687. 
O Εnea Bastianini ήταν στην έκτη θέση, ενώ ο Marc Marquez ήταν ο ταχύτερος σε κάποιο στάδιο και τελικά θα διεκδικούσε την έβδομη θέση με 1:30.897, με τον ομόσταυλό του, Pol Espargaro, 11ο με 1:31.194. Στην μοτοσυκλέτα του Marc Marquez εντοπίστηκαν φτεράκια στην ουρά, αντίστοιχα με αυτά που χρησιμοποιεί η Ducati στα τελευταία Grand Prix.
Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Francesco Bagnaia, Fabio Di Giannantonio και Marco Bezzecchi.


Αξιοσημείωτο ήταν επίσης ότι έξι αναβάτες έσπασαν το παλιό ρεκόρ τελικής ταχύτητας του Phillip Island, με τους Marc Marquez και Enea Bastianini κατνα φτάνουν τα 349,5 χλμ/ώρα. Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Fabio Quartararo, δεν ήταν ανάμεσά τους και θα κατατασσόταν 12ος με 1:31.195, αλλά δεν έβαλε νέα ελαστικά στο τέλος των δοκιμών. 

Επόμενο άρθρο »

Phillip Island: Moto3 ΕΔ1 & ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Marc Marquez: Είμαι μπερδεμένος από τις δυνατότητες της Honda σε κάθε γύρο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA