• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Buriram: MotoGP Ζέσταμα
Ταχύτερος ο Francesco Bagnaia
Νέα 02/10/2022 - 07:31

Ο Francesco Bagnaia σημείωσε τον ταχύτερο γύρο στο ζέσταμα των MotoGP στο OR Thailand Grand Prix. Ο Pecco έχει την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά από τον επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, Fabio Quartararo, δεδομένου ότι είναι ο μόνος διεκδικητής του τίτλου που θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά στο Chang International Circuit και έχει λόγους να είναι σίγουρος για το πιθανότητες. Το 1:30.360 του Bagnaia στα μισά της περιόδου δοκιμών ήταν ο πιο γρήγορος γύρος του ζεστάματος, αλλά, ίσως το πιο σημαντικό, έκανε γύρους σταθερά κάτω από το 1:31 στο τέλος.

Ο Luca Marini βελτιώθηκε προς το τέλος και πήρε την δεύτερη θέση με 1:30.562, ενώ ο Johann Zarco και ο Enea Bastianini μπήκαν στην πρώτη τετράδα της Ducati. Ο ταχύτερος αναβάτης χωρίς Ducati ήταν ο Miguel Oliveira στην πέμπτη θέση.

Ο Quartararo ήταν ο έκτος, μπροστά από τον Jorge Martin. Οι δύο Aprilia των Maverick Vinales και Aleix Espargaro πήραν την όγδοη και ένατη θέση αντίστοιχα, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Alex Rins.


 O  κάτοχος της pole position, Marco Bezzecchi, ήταν 12ος, ενώ ο νικητής της Ιαπωνίας, Jack Miller, τερμάτισε στην 15η θέση μετά από μια αρκετά ακίνδυνη έξοδο στο χαλίκι στην τρίτη στροφή. 


Αξιοσημείωτο, όμως, ήταν ότι μια αρκετοί αναβάτες έκαναν την δοκιμή αλλαγής μοτοσυκλετών, ενώ ο Danilo Petrucci έστρωσε σε έναν γύρο ένα σετ βρόχινων ελαστικών. Το ζέσταμα ήταν στεγνό, αλλά ορισμένες ομάδες προετοιμάζονταν ξεκάθαρα για την πιθανότητα ενός αγώνα σημαία flag to flag σήμερα το απόγευμα. Οι περισσότεροι χρησιμοποίησαν το μεσαίο μπροστινό ελαστικό, ενώ η επιλογή του πίσω ελαστικού ήταν μοιρασμένη μεταξύ του μεσαίου και του μαλακού. 

Επόμενο άρθρο »

Σε άλλο επίπεδο σήμερα ο Dennis Foggia

« Προηγούμενο άρθρο

Bezzecchi: Δεν περίμενα ότι θα πάρω την pole position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα