• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brad Binder: Χρειαζόμασταν πολύ αυτό το βάθρο
Ανυπομονώ να έχουμε τον Jack του χρόνου στην ομάδα
Νέα 26/09/2022 - 15:37

Επιστρέφοντας στο βάθρο για πρώτη φορά μετά την έναρξη της σεζόν στο Qatar, ο Brad Binder αποκάλεσε τη δεύτερη θέση του στο Motegi κάτι που «χρειαζόμασταν απεγνωσμένα».

Μετά από έναν πολύ καλό αγώνα στην Αραγονία, όπου έχασε για λίγο το βάθρο από τον Aleix Espargaro παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε 10ος, ο Binder μετέτρεψε την πρώτη του εκκίνηση από την πρώτη σειρά σε μια δεύτερη θέση.

Ο αναβάτης της KTM φαινόταν να δυσκολεύεται στα πρώτα στάδια αφού τον πέρασαν οι Miguel Oliveira και Jorge Martin, ωστόσο, ο ρυθμός του Binder γινόταν όλο και πιο δυνατός όσο προχωρούσε ο αγώνας (κάτι συνηθισμένο για τον Νοτιοαφρικανό), πριν προσπεράσει τον Martin για την δεύτερη θέση με έναν γύρο να απομένει.

"Ήταν ένα φανταστικό Σαββατοκύριακο για εμένα και την ομάδα, ξέρετε ότι δουλέψαμε τόσο σκληρά αυτή τη σεζόν και δεν έχουμε πολλά καλά αποτελέσματα, οπότε το να στεκόμαστε πάλι στο βάθρο είναι εκπληκτικό συναίσθημα", είπε ο Binder.

 

"Ήταν δύσκολα εκεί έξω, στην αρχή του αγώνα δυσκολευόμουν πραγματικά λίγο να καταλάβω πόσο σκληρά μπορούσα να πιέσω με το πίσω μέρος γιατί ήταν η πρώτη φορά που έκανα γύρους με το σκληρό ελαστικό".

"Σαφώς κατάλαβα πολύ καλά ακολουθώντας τον Jorge και τον Jack στην αρχή πού χάναμε χρόνο και πού ήμουν δυνατός, έτσι μπόρεσα να κάνω γύρους πίσω από αυτούς και πραγματικά να καταλάβω πού έπρεπε να βελτιωθώ και να χρησιμοποιήσω τα δυνατά μου σημεία προς όφελός μου".

Η σεζόν του 2022 ήταν άλλη μια απογοητευτική για την KTM, καθώς ο Αυστριακός κατασκευαστής έχει μόλις μία νίκη που ήρθε από τον Miguel Oliveira στον βρεγμένο αγώνα της Mandalika.

Με αυτό στο πίσω μέρος του μυαλού του, ο Binder υπαινίχθηκε ότι το βάθρο του Motegi ήταν «απελπιστικά απαραίτητο», ενώ ελπίζει επίσης ότι μπορεί να λειτουργήσει ως σημείο εκκίνησης για το μέλλον.

"Καθώς ο αγώνας συνεχιζόταν, ένιωθα ότι γινόμουν όλο και καλύτερος και πρέπει να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ομάδα μου που μου έδωσε την αυτοπεποίθηση να χρησιμοποιήσω το σκληρό ελαστικό πίσω, δεδομένου ότι δεν το είχαμε χρησιμοποιήσει ποτέ".

"Το να φεύγουμε από εδώ με ένα βάθρο είναι φανταστικό, πίεσα σκληρά και πάλεψα σκληρά από τον πρώτο γύρο, αλλά όπως είπα, βγάζω το καπέλο στην ομάδα μου. Πάλεψαν τόσο σκληρά, χρειαζόμασταν απεγνωσμένα αυτό το βάθρο και αυτή είναι η αρχή πολλών άλλων".

Ενώ ο Binder ήταν ένας από τους πιο γρήγορους αναβάτες στο τέλος του αγώνα της Κυριακής, ο ρυθμός που έδειξε ο Miller μπροστά σε άλλο επίπεδο.

Οι μελλοντικοί ομόσταυλοι θα σχηματίσουν ένα από τα πιο δυνατά ζευγάρια αναβατών στη σχάρα εκκίνησης την επόμενη σεζόν και ο Binder είναι ενθουσιασμένος που θα υποδεχθεί τον Αυστραλό στην ομάδα. 

"Συγχαρητήρια στον Jack, ήταν σε άλλο επίπεδο", δήλωσε ο Binder. "Όταν με πέρασε, κυριολεκτικά εξαφανίστηκε σε περίπου τρεις ή τέσσερις γύρους. Μπορούσα να δω ότι είχε ρυθμό και γνωρίζοντας τον Jack σκέφτηκα ότι θα είχε και το σκληρό ελαστικό".

"Περίπου στον 10ο γύρο ήξερα ότι δεν θα τον ξαναδούμε. Βγάζω το καπέλο στον Jack και θα είναι φοβερό να τον έχουμε στην ομάδα την επόμενη χρονιά".

Επόμενο άρθρο »

O Danilo Petrucci στην θέση του Joan Mir για το Grand Prix της Ταϊλάνδης!

« Προηγούμενο άρθρο

Jack Miller: Ήταν η καλύτερη οδήγηση της ζωής μου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα