• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Danilo Petrucci στην θέση του Joan Mir για το Grand Prix της Ταϊλάνδης!
Νέα 26/09/2022 - 21:52

Ο Mir, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP του 2020, έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης από τότε που έσπασε τον αστράγαλό του σε ένα ατύχημα στον πρώτο γύρο στο Grand Prix της Αυστρίας τον Αύγουστο.

Χωρίς να συμμετάσχει στο Misano, ο Mir προσπάθησε να οδηγήσει στην Aragon αλλά αποσύρθηκε μετά το Σάββατο και έμεινε εκτός και στο Ιαπωνικό GP του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Θεωρήθηκε ότι θα επέστρεφε για το GP της Ταϊλάνδης αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά η αποκατάσταση του δεξιού αστραγάλου του διαρκεί περισσότερο από το αναμενόμενο και τώρα θα έχει στόχο να επιστρέψει στην Suzuki του στο GP της Αυστραλίας σε δύο εβδομάδες. Αντίθετα, η Suzuki επιβεβαίωσε ότι ο Mir θα αντικατασταθεί από τον πρώην αναβάτη της Ducati, Danillo Petrucci.

"Περιττό να πω ότι είμαι τόσο χαρούμενος για την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Ταϊλάνδη με την Team Suzuki Ecstar", είπε ο Petrucci. "Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που μου έδωσε αυτή τη φανταστική ευκαιρία".

"Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τη Ducati και την τρέχουσα διοίκηση της ομάδας μου που με άφησαν να κάνω αυτήν την κίνηση. Είμαι πραγματικά περίεργος να ανέβω στην GSX-RR και να την δοκιμάσω, φαίνεται πολύ γρήγορη και ξέρουμε ότι είναι μια μοτοσυκλέτα που κερδίζει".

"Είμαι επίσης πρόθυμος να συνεργαστώ με τους μηχανικούς της Suzuki, που γνωρίζω εδώ και πολύ καιρό και έχουμε μια υπέροχη σχέση. Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο, οπότε δεν έχω προσδοκίες για την εμπειρία , απλά θέλω να το απολαύσω".

"Είμαι επίσης ενθουσιασμένος που είμαι ένας από τους λίγους αναβάτες στην ιστορία που περνούν από μια μοτοσυκλέτα MotoGP σε μια μοτοσυκλέτα Dakar, μια Superbike και μετά μια άλλη εργοστασιακή μοτοσυκλέτα MotoGP!".

 

 

Επόμενο άρθρο »

Βαλκανικό & Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΜΧ στην πίστα Κρηνίδων στην Καβάλα

« Προηγούμενο άρθρο

Brad Binder: Χρειαζόμασταν πολύ αυτό το βάθρο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα