• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon: Moto3 ΕΔ1
Ταχύτερος ο Ayumu Sasaki
Νέα 16/09/2022 - 11:18

Ο Ayumu Sasaki ήταν ο ταχύτερος αναβάτης της Moto3 κατά τις ΕΔ1 στο Gran Premio Animoca Brands de Aragon. Ο Ιάπωνας αναβάτης πήδηξε στην κορυφή με 1:58.819 στα τελευταία τρία λεπτά της 40λεπτης περιόδου δοκιμών στο MotorLand Aragon και θα βρισκόταν 0,266 δευτερόλεπτα πάνω στους υπόλοιπους όταν θα έπεφτε η καρό σημαία. Ο επικεφαλής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, Izan Guevara, έκανε έναν πολύ πιο γρήγορο γύρο στο τέλος, αλλά το 1:58.503 του θα ακυρωνόταν λόγω παραβίασης των ορίων πίστας και τελικά πήρε την δεύτερη θέση.

Μόλις δύο εκατοστά του δευτερολέπτου πιο αργός ήταν ο Xavier Artiga με 1:59.105, ακολουθούμενος από τον Joel Kelso (με τον οποίο θα είναι ομόσταυλοι του χρόνου στην Cf Moto) με 1:59.171 και τον Daniel Holgado, ο οποίος ήταν ταχύτερος για μεγάλο μέρος των ΕΔ1, στην πέμπτη θέση σε 1:59.187. 


Έκτος ήταν ο Kaito Toba, μπροστά από τον Sergio Garcia, ο οποίος θα θέλει να ανέβει και πάλι στην κορυφή του Πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο, με τον Deniz Oncu να είναι όγδοος. Ο νικητής του Misano, Dennis Foggia, πήρε την ένατη θέση, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσε ο David Munoz. 

O Elia Bartolini είχε δύο πτώσεις στην 12η στροφή - ευτυχώς με χαμηλή ταχύτητα - ενώ ο Stefano Nepa είχε μια πτώση στα τελευταία στάδια στο πρώτο σικέιν. Εν τω μεταξύ, ο John McPhee πήρε την 11η θέση με 1:59.588 αφού έχασε αρκετό χρόνο στην αρχή λόγω προβλήματος στο μπροστινό φρένο.

Επόμενο άρθρο »

Aragon: ΜotoGP ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Brembo - Τα φρένα στην MotorLand Aragón

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα