• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon: ΜotoGP ΕΔ1
Στην πρώτη θέση ο Aleix Espargaro
Νέα 16/09/2022 - 12:55

Ήταν ένα περίεργο πρωινό Παρασκευής στο Gran Premio Animoca Brands de Aragon για τον Aleix Espargaro, ο οποίος ήταν ο ταχύτερος των ΕΔ1, αλλά είχε επίσης μια πτώση. Ο Espargaro σημείωσε 1:48.686 με μεσαία σλικ ελαστικά κατά τη διάρκεια της πρώτης του εξόδου, και αυτός θα αποδεικνυόταν ο πιο γρήγορος γύρος των ΕΔ1. Ωστόσο, ο «Captain» της Aprilia είχε μια πτώση στην 16η στρεοφή στην αρχή της δεύτερης εξόδου του, χτυπώντας ελαφρά το αριστερό του γόνατο. Ευτυχώς, μπόρεσε να επιστρέψει στη μοτοσυκλέτα και να γράψει λίγα ακόμα χιλιόμετρα στις ΕΔ1, αν και στη συνέχεια υπήρξε ένα άλλο ατύχημα με τη μορφή ενός προβλήματος με την συσκευή ρύθμισης ύψους μπροστά κατά την δοκιμαστική εκκίνηση στο τέλος της περιόδου δοκιμών. 


Ο Francesco Bagnaia τερμάτισε μόλις 0,012 δευτερόλεπτα πίσω του, καθώς προσπαθεί να φτάσει τις πέντε νίκες σερί αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Alex Rins ήταν τρίτος με 1:48.775, ο Takaaki Nakagami (φρέσκος από την επέκταση του συμβολάιου του) τερμάτισε τέταρτος με 1:48.862 και ο Johann Zarco έκλεισε την πρώτη πεντάδα με 1:48.882 - πέντε κατασκευαστές στις πέντε πρώτες θέσεις, οι οποίοι χωρίζονται από λιγότερο από δύο δέκατα του δευτερολέπτου! 


Έκτος ήταν ο Enea Bastianini, μπροστά από τον Miguel Oliveira, ενώ ο Fabio Quartararo ήταν η πρώτη Yamaha στην όγδοη θέση. Την δεκάδα έκλεισαν οι Franco Morbidelli και Luca Marini. 
Με τις ομάδες να έχουν κάνει δοκιμές στο Misano πριν από λίγες μέρες, υπήρχαν πολλά να προσέξουμε στην εναρκτήρια περίοδο δοκιμών στην Aragon. Ο Fabio Quartararo χρησιμοποίησε το νέο πλαίσιο Yτης ZR-M1. Στην πορεία, το «El Diablo» είχε και μια έξοδο στο δεύτερο σικέιν, χωρίς όμως πτώση. 


Υπήρξε επίσης αρκετή προσοχή στραμμένη σε έναν άλλο Παγκόσμιο Πρωταθλητή, με τον Marc Marquez να σημειώνει 18 γύρους στην πρώτη του περίοδο ελεύθερων δοκιμών που συμμετέχει μετά το Ιταλικό Grand Prix του Μαΐου, με τον καλύτερο προσωπικό του χρόνο (1:49.207) να τον βάζει στην 11η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Aragon: Moto2 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: Moto3 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα