• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αποσύρεται ο Gabriel Rodrigo από τους αγώνες μοτοσυκλέτας
Στην ηλικία των 25 ετών
Νέα 15/09/2022 - 20:29

Ο πρώην αναβάτης των Moto3 και Moto2, Gabriel Rodrigo, επιβεβαίωσε ότι θα αποσυρθεί από τους αγώνες μοτοσυκλετών σε ηλικία 25 ετών. Ο Αργεντινός ανακοίνωσε τα νέα μέσω ενός βίντεο στα social media αυτή την εβδομάδα.


Ο Rodrigo αγωνίστηκε στο FIM CEV Repsol το 2014 και έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ως wild card την ίδια χρονιά, ενώ συμμετείχε και σε μερικούς αγώνες στο Ιταλικό Πρωτάθλημα Ταχύτητας (CIV). Το 2015 έκανε το ντεμπούτο του ως αναβάτης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Moto3 με μόνιμη θέση στην ομάδα RBA Racing με μια μοτοσυκλέτα KTM, μια ομάδα στην οποία θα αγωνιζόταν για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Rodrigo άρχισε να εμφανίζεται σταθερά στις πρώτες θέσεις και στις μάχες για αυτές το 2017, όταν σημείωσε δύο pole position και έφτασε μέχρι την τέταρτη θέση. 


Η πραγματική του σημαντική χρονιά θα ερχόταν το 2018 όταν κατέκτησε το πρώτο του βάθρο και πήρε την έβδομη θέση στη γενική κατάταξη. Το 2019, εντάχθηκε στην Kömmerling Gresini Moto3 ως ένας εκ των δυνατότερων αναβατών της σχάρας εκκίνησης, αλλά η σεζόν του παρεμποδίστηκε από τραυματισμούς. Για το 2020 πήρ το νούμερο 2, προς τιμήν του αδελφού του Χουάν, αλλά δεν μπόρεσε να ανέβει στο βάθρο και είχε ως καλύτερο αποτέλεσμα την τέταρτη θέση. Ο Rodrigo παρέμεινε με τον Gresini στην Moto3 για την σεζόν του 2021 και παρόλο που ήταν μια δύσκολη σεζόν, κατάφερε να ανέβει στο βάθρο.

Οι σαφείς δυνατότητες που φάνηκαν όλα αυτά τα χρόνια στην μικρή κατηγορία του χάρισε μια προαγωγή στην Moto2 με την ομάδα Pertamina Mandalika SAG αλλά η σεζόν του διακόπηκε, για άλλη μια φορά, λόγω τραυματισμού. Δυστυχώς, ο Rodrigo αποφάσισε να ανακοινώσει την απόσυρσή του από το άθλημα.

Επόμενο άρθρο »

Marc Marquez: Η πιθανότητα για βάθρο στην Αραγονία είναι 1%

« Προηγούμενο άρθρο

Τί περιμένουμε να δούμε στην Αραγονία;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA