• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Red Bull Ring: MotoGP Ζέσταμα
Ταχύτερος ο Quartararo, με την βροχή να κάνει την εμφάνισή της
Νέα 21/08/2022 - 11:32

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος MotoGP, Fabio Quartararo, έκανε τον ταχύτερο γύρο στο ζέσταμα για το CryptoDATA Motorrad Grand Prix von Österreich, αλλά όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον ουρανό. Ενώ όλοι οι γρήγοροι γύροι έγιναν με σλικ ελαστικά, η ελαφριά βροχή άρχισε να πέφτει περίπου στην μέση του ζεστάματος, με περισσότερη βροχή να είναι πιθανή στον αγώνα σήμερα το απόγευμα στο Red Bull Ring - Spielberg. 


Πολλοί αναβάτες εξασκήθηκαν στην αλλαγή μοτοσυκλετών σε περίπτωση flag to flag αγώνα και ο Aleix Espargaro έδειξε προφανή πόνο όταν το έκανε, επηρεασμένος ακόμα από τον τραυματισμό του πριν από ένα δεκαπενθήμερο στο Silverstone. 

Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα μετά το ζέσταμα, ο Quartararo τερμάτισε μισό δευτερόλεπτο μπροστά από τους υπόλοιπους. Ο Γάλλος δυσκολεύτηκε αρχικά να παραμείνει στα όρια της πίστας, αλλά, όταν το έκανε, σημείωσε 1:30.054 και στη συνέχεια 1:29.800 σε διαδοχικούς γύρους. Ο Maverick Viñales ήταν ο καλύτερος των υπολοίπων με 1:30.315, με τους Johann Zarco, Jack Miller και Alex Rins να συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα.


O Luca Marini έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Franco Morbidelli. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Fabio Di Giannantonio, Johann Zarco και Aleix Espargaro. 


 Ο κάτοχος της pole position, Enea Bastianini, κατατάχθηκε 16ος με 1:31.043. 

Επόμενο άρθρο »

Εκπληκτική νίκη του Ayumu Sasaki μετά από διπλή ποινή μεγάλου γύρου!

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Κάθε αγώνας είναι όλο και πιο δύσκολος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα