• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H GASGAS στην μεγάλη κατηγορία!
Η Tech3 μετονομάζεται σε GASGAS Factory Racing με τον Pol Espargaro αναβάτη της!
Νέα 19/08/2022 - 14:09

Την Παρασκευή στο Grand Prix της πατρίδας τους στην Αυστρία, ανακοινώθηκε ότι η GASGAS και η Tech3 θα συνεργαστούν για να γίνουν η GASGAS Factory Racing Team το 2023, με τον Pol Espargaro, να επιβεβαιώνεται ως ένας από τους αναβάτες της. Ο δεύτερος αναβάτης δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.


Από το 2023, η εμβληματική εταιρία μοτοσυκλετών της Ισπανίας θα ενταχθεί για πρώτη φορά στα MotoGP σε μια συμφωνία που βλέπει την Tech3 Factory Team να βάφεται στα κόκκινα. 

Ο ανταγωνισμός - και όλη η συγκίνηση και ο ενθουσιασμός που προέρχεται από τους αγώνες - είναι μέρος της ψυχής του GASGAS. Η εταιρεία, που ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1980, γιόρτασε τη χαρά και το θόρυβο που φέρνει η μοτοσυκλέτα: οτιδήποτε είναι τολμηρό, ικανό, ζωντανό, ελκυστικό. Η φήμη στα Trials και στο Enduro γρήγορα μετατράπηκε σε επιτυχία motocross, supercross και rally τα τελευταία χρόνια με μια ολοκληρωμένη βάση μοτοσυκλετών παραγωγής offroad και τώρα - αφού δοκιμάστηκε στις κατηγορίες Moto3 και Moto2 - η GASGAS είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα, το αποκορύφωμα των αγώνων δρόμου.


Η GASGAS θέλει να φέρει τη νεανική, φρέσκια και παθιασμένη ατμόσφαιρα στην μεγάλη κατηγορία και αυτό σήμαινε ότι θα μεταμορφωθούν οι στόχοι της ομάδας Tech3 Factory Racing για το 2023. 

Pit Beirer, Διευθυντής Motorsports της GASGAS: "Η GASGAS είναι μια νικήτρια εταιρία. Έχει φτάσει σε απίστευτο επίπεδο απόδοσης αμέσως σε κλάδους όπως MXGP, Supercross, Enduro και Rally όπου έχουμε πάρει Grand Prix, Main Events, παγκόσμιους τίτλους και τρόπαια γενικών νικητών. Είναι μια σχετικά νέα εταιρία για εμάς και έχουμε νέους στόχους. Ελπίζουμε οι οπαδοί που ακολουθούν το «κόκκινο» να απολαύσουν την ιστορία. Χάρη στον ισχυρό συνεργάτη μας, την ομάδα ASPAR, στην Moto3 και στην Moto2 μπορέσαμε να δούμε τις μοτοσυκλέτες GASGAS στην πρώτη θέση αυτών των κατηγοριών. Θα ήταν υπέροχο να δούμε το ίδιο πράγμα τελικά στην πιο δύσκολη κατηγορία από όλες. Θέλω να ευχαριστήσω τον Hervé και την εργοστασιακή ομάδα αγώνων Tech3 που κρατούν ανοιχτό το μυαλό τους και υποστήριξαν πραγματικά αυτήν την αλλαγή για να γίνει η GASGAS Factory Racing Team. Πιστεύουμε ότι είναι συναρπαστικό και διαφορετικό".

Hubert Trunkenpolz, Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου, CMO: "Το να πάρεις το όνομα GASGAS και να το κάνεις μεγαλύτερο και ευρύτερο από τις ρίζες του στο Trial ήταν πραγματικά επιτυχημένο με πολλούς τρόπους. Αφού είδαμε τι μπορούσαμε να πετύχουμε στην Moto3 και στην Moto2, η επόμενη ερώτηση ήταν αν θα μπορούσαμε να πάμε την GASGAS στα MotoGP και είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να κάνουμε αυτό το βήμα. Είναι ένα νέο ταξίδι και ξέρω ότι η εταιρία θα ξεχωρίσει αμέσως. Σημαντικό είναι ότι η ομάδα, οι αναβάτες, η διοίκηση θα βοηθήσουν την GASGAS να κάνει θραύση στην κορυφαία κατηγορία. Αυτό ελπίζουμε!".

Επόμενο άρθρο »

Red Bull Ring: Moto3 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Red Bull Ring: Moto2 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα