• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Red Bull Ring: Moto2 ΕΔ1
O Dixon μπροστά από τον Fernandez
Νέα 19/08/2022 - 13:21

Ο Jake Dixon  βρέθηκε στην κορυφή της εναρκτήριας περιόδου δοκιμών της Moto2 στο CryptoDATA Motorrad Grand Prix von Österreich με 1:35.000, μετά από μια μονομαχία με τον Augusto Fernandez που είδε τον Ισπανό να μένει πίσω για 0,161 δευτερόλεπτα. Ο Lorenzo Dalla Porta συμπλήρωσε την πρώτη τριάδα των ΕΔ1 με χρόνο 1:35.186, σε μια πολύ καλή εμφάνιση για τον Ιταλό της Italtrans. 

Η πίστα είχε στεγνώσει μετά από την ολονύκτια και πρωινή βροχή, που σημαίνει ότι οι αναβάτες της Moto2 μπόρεσαν να έχουν την πρώτη πλήρως στεγνή περίοδο δοκιμών της ημέρας. Με την απειλή της βροχής να είναι παρούσα, τόσο το απόγευμα όσο και αύριο το πρωί, οι ΕΔ1 ήταν πολύ σημαντικές για την είσοδο στην πρώτη 14αδα που οδηγεί απευθείας στις ΚΑΤ2.


 Ο Albert Arenas πήρε την τέταρτη θέση, μπροστά από έναν πολύ δυνατό Somkiat Chantra που έκλεισε την πεντάδα, το πρωί της Παρασκευής. Ο Ai Ogura ήταν πολύ δυνατός σε ένα σημείο και βρέθηκε στην κορυφή, περιορίστηκε όμως τελικά στην έκτη θέση, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Filip Salac.


O Celestino Vietti, που έφτασε για πρώτη φορά σε αγωνιστικό τριήμερο χωρίς να είναι πρώτος στην βαθμολογία, έκανε τον όγδοο καλύτερο χρόνο, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Fermin Aldeguer και Marcel Schrotter. 


Oι υπόλοιπες θέσεις που οδηγούν απευθείας στις ΚΑΤ2 συμπληρώθηκαν απο τους Tony Arbolino, Cameron Beaubier, Aron Canet και Pedro Acosta, στην επιστροφή του τελευταίου μετά τον τραυματισμό του πριν το Grand Prix του Assen.

Επόμενο άρθρο »

H GASGAS στην μεγάλη κατηγορία!

« Προηγούμενο άρθρο

Red Bull Ring: MotoGP ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα