• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: Moto2 ΕΔ3
O Jake Dixon προηγείται με 0,401 δευτερόλεπτα
Νέα 06/08/2022 - 14:20

Ο τοπικός ήρωας, Jake Dixon, περνάει στις ΚΑΤ2 στο Monster Energy British Grand Prix με μια μεγάλη διαφορά έναντι του Augusto Fernandez στην δεύτερη θέση, αφού πέτυχε τον χρόνο του 2:04.107 στις ΕΔ3. Ο Fernandez απέχει 0,401 δευτερόλεπτα από τον Dixon, με τον Aron Canet να κλείνει την πρώτη τριάδα, 0,529 δευτερόλεπτα μακριά από την πρώτη θέση.

Με την πίστα να έχει καλή πρόσφυση από το λάστιχο που άφησαν πίσω τους οι αναβάτες των MotoGP, έγιναν πολλές βελτιώσεις στο πρώτο μέρος των ΕΔ3. Ο Dixon μείωσε τη διαφορά του Fernandez στα 0,030 δευτερόλεπτα, καθώς ο Ogura ανέβηκε στην τρίτη θέση, προτού ο Ιάπωνας αναβάτης πέσει στην 15η στροφή. 

Με τρία λεπτά να απομένουν, ο Dixon ανέβαζε τον ρυθμό κατά μερικά δέκατα σε κάθε γύρο, μέχρι που κατάφερε να φτάσει 0,466 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Fernandez, με τον τελευταίο να βελτιώνεται στον τελευταίο του γύρο, αλλά όχι αρκετά.

Ο Ogura ολοκληρώνει τις ελεύθερες δοκιμές στην τέταρτη θέση μπροστά από τον Bo Bendsneyder, με τον Alonso Lopez να εντυπωσιάζει ξανά στην έκτη θέση. Ο Albert Arenas βρίσκεται με ασφάλεια στις ΚΑΤ2, έχοντας κατακτήσει την έβδομη θέση, όπως και ο Cameron Beaubier, ο συμπατριώτης του, Joe Roberts και ο Celestino Vietti, που συμπληρώσαν την δεκάδα, με τον τελευταίο να πρέπει να εκτίσει ποινή μεγάλου γύρου στον αγώνα της Κυριακής, αφού δεν κατάφερε να ακολουθήσει την σωστή διαδικασία στην δοκιμαστική εκκίνηση στο τέλος των ΕΔ2. 


Οι υπόλοιπες θέσεις που οδηγούν απευθείας στις ΚΑΤ2 συμπληρώθηκαν από τους Filip Salac, Tony Arbolino, Jeremy Alcoba και Marcel Schrotter.


Η 12η στροφή έγινε η αιτία αρκετών πτώσεων, με τους τους Fermin Aldeguer, Marcel Schrötter και Sean Dylan Kelly να πέφτουν εκεί κατά τις ΕΔ3, ενώ ο Jorge Navarro κατευθύνθηκε στο ιατρικό κέντρο για περαιτέρω έλεγχο μετά από μια πτώση στην 13η στροφή.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: Moto3 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: MotoGP ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα