• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: Moto3 ΕΔ2
Με 0,433 δευτερόλεπτα διαφορά ο McPhee
Νέα 05/08/2022 - 16:43

Ο John McPhee δεν θα μπορούσε να ευχηθεί για ένα καλύτερο ξεκίνημα στο Grand Prix της πατρίδας του, καθώς σημείωσε ένα εντυπωσιακό 2:10.919 στις ΕΔ2 για να βρεθεί με ένα πλεονέκτημα 0.433 δευτερολέπτων έναντι των υπολοίπων την Παρασκευή. Ο Izan Guevara ολοκλήρωσε την πρώτη μέρα στη δεύτερη θέση με τον συμπατριώτη του, Xavier Artigas, να ολοκληρώνει την πρώτη τριάδα της Moto3 (με έναν απίστευτο τελευταίο γύρο που τον ανέβασε από την 19η θέση) στο Monster Energy British Grand Prix.


Ο Guevara αρχικά ανέβηκε στην πρώτη θέση με πάνω από μισό δευτερόλεπτο διαφορά από οποιονδήποτε άλλο, καθώς κατευθυνόμασταν στα τελευταία 10 λεπτά της απογευματινής περιόδου δοκιμών, αλλά ο McPhee δεν το άφησε να περάσει έτσι. Ο πρώτος – και μοναδικός – γύρος στο 2:10 σημειώθηκε από τον Σκωτσέζο στον 11ο γρήγορο γύρο του, ξεπερνώντας τον Guevara για 0,433 δευτερόλεπτα. Κανείς δεν κατάφερε να ξεπεράσει αυτό τον χρόνο, σηματοδοτώντας ένα τέλειο ξεκίνημα για τον Σκωτσέζο αναβάτη.

Η καλή φόρμα του Guevara συνεχίζεται καθώς προχωρά στη δράση του Σαββάτου όντας δεύτερος, και το σημαντικότερο για το κυνήγι του τίτλου, ο ομόσταυλός του, Sergio Garcia, –ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος– μπόρεσε να φτάσει μόνο μέχρι τν 18η θέση την 1η ημέρα παρά το γεγονός ότι ήταν στην κορυφή των ΕΔ1. Ο Tatsuki Suzuki και ο Lorenzo Fellon συμπλήρωσαν την πρώτη πεντάδα, έξι και επτά δέκατα μακριά από τον McPhee αντίστοιχα.

Ο Andrea Migno έφτασε στην έκτη θέση στον τελευταίο γύρο, μπροστά από τον rookie, David Muñoz, τον Dennis Foggia, τον Jaume Masia και τον νικητή του Assen, Ayumu Sasaki, o οποίος συμπλήρωσε την δεκάδα. 

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: MotoGP ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: Moto2 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα