• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: Moto2 ΕΔ1
Ταχύτερος ο Jake Dixon
Νέα 05/08/2022 - 14:36

Ο Jake Dixon ένιωσε σαν στο σπίτι του το πρωί της Παρασκευής στο Silverstone Circuit, κάνοντας τον ταχύτερο γύρο της Moto2 στις ΕΔ1 στο Monster Energy British Grand Prix. Ο Βρετανός ήταν στην κορυφή για τη συντριπτική πλειονότητα των 40 λεπτών, και έκανε χρόνο 2:05.409 όταν έπεσε η καρό σημαία. Ο Augusto Fernandez τον είχε ξεπεράσει λίγες στιγμές νωρίτερα και τελικά πήρε την δεύτερη θέση με 2:05.475.

Οι Aron Canet, Alonso Lopez και Joe Roberts ολοκλήρωσαν την πρώτη πεντάδα, με τον Ai Ogura να είναι έκτος  0,947 δευτερόλεπτα πίσω από τον Dixon. Ο Celestino Vietti, o οποίος είναι επικεφαλής της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με τον Fernandez, έκανε 2:06.903 που τον άφησε 16ο στα 1.494 δευτερόλεπτα μακριά από τον ταχύτερο γύρο.


Ο Bo Bendsneyder έκανε μια καλή εμφάνιση, με τον Ολλανδό να παίρνει την έβδομη θέση, μπροστά από τον Barry Baltus. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Tony Arbolino και Albert Arenas. 


Ο Pedro Acosta δεν συμμετείχε καθώς αναρρώνει ακόμα από τον τραυματισμό που υπέστη σε προπόνηση τον Ιούνιο και οι EΔ1 της Moto2 είχαν αρκετά αντίστοιχα περιστατικά. Ο Sam Lowes μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο για ελέγχους στο αριστερό του χέρι/βραχίονα, μετά το highside που υπέστη στα πρώτα λεπτά, ενώ οι Lorenzo Dalla Porta, Zonta Van Der Goodbergh, Albert Arenas και Rory Skinner (wildcard συμμετοχή με την American Racing), είχαν επίσης πτώσεις, χωρίς ευτυχώς τραυματισμούς.  

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: Moto3 ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: MotoGP ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα