• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: MotoGP ΕΔ1
O Johann Zarco στην κορυφή
Νέα 05/08/2022 - 13:53

Παρά το γεγονός ότι και οι 2 έπεσαν στην εναρκτήρια περίοδο δοκιμών των MotoGP του Σαββατοκύριακου, ο Johann Zarco οδηγεί τον Francesco Bagnaia μέχρι στιγμής στο Monster Energy British Grand Prix καθώς το δίδυμο μπήκε στο 1:59 - οι μόνοι αναβάτες που το έκαναν. Ο νικητής του βρετανικού Grand Prix του 2019, Alex Rins, τερμάτισε στην τρίτη θέση, 0,327 δευτερόλεπτα πίσω από τον χρόνο του Zarco.


Ο Zarco έπεσε στην Stowe στα τελευταία 15 λεπτά, ενώ ο Pecco έπεσε στα πρώτα στάδια στην τέταρτη στροφή. Και οι δύο αναβάτες ήταν απολύτως εντάξει και επέστρεψαν για να πάρουν τις δύο πρώτες θέσεις στην 45λεπτη δοκιμή. 


Η τέταρτη θέση πήγε στον Fabio, ο οποίος επίσης αντιμετώπισε προβλήματα. Ο Γάλλος είχε ένα τεχνικό θέμα με την YZR-M1 του καθώς κατευθυνόταν στην ευθεία Wellington στους πρώτους γύρους, αλλά αφού τον έσπρωξε μέχρι τα pits ο Jack Miller – ποιος άλλος; – το πρόβλημα επιλύθηκε γρήγορα από τους μηχανικούς της Yamaha. Ο Quartararo έκανε εξάσκηση στην ποινή μεγάλου γύρου, που θα αναγκαστεί να εκτίσει την Κυριακή, σε ένα καυτό θέμα συζήτησης του Σαββατοκύριακου. 


Ο Takaaki Nakagami ανέβασε την Honda του στην πέμπτη θέση, μπροστά από τις Aprilia των  Aleix Espargaro και Maverick Vinales. Ακολούθησαν ο Joan Mir και ο Jorge Martin, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Brad Binder, ο οποίος ήταν η κορυφαία ΚΤΜ.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: Moto2 ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: Moto3 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα