• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: Moto2 KAT
Pole posotion για τον Sam Lowes
Νέα 18/06/2022 - 19:02

Ο Sam Lowes πήρε την pole position στην Moto2 στο Liqui Moly Motorrad Grand Prix Deutschland με μια καλή διαφορά 0,272 δευτερολέπτων. Σε αρκετά ζεστές συνθήκες στο Sachsenring, ο Βρετανός έφτασε το 1:23.493 για να δώσει στον εαυτό του την καλύτερη δυνατή ευκαιρία να τερματίσει ένα σερί έξι γύρων που δεν κατάφερε να συγκεντρώσει βαθμούς. Ο Albert Arenas ήταν δεύτερος και θα ξεκινήσει για πρώτη φορά αγώνα στην ακριέρα του στην Moto2 από την πρώτη σειρά της εκκίνησης, ενώ ο Augusto Fernandez κατέλαβε την τρίτη θέση. 


Ο Arenas ήταν πιο γρήγορος στις αρχές των ΚΑΤ2, όταν έκανε χρόνο 1:23.765 και με αυτόν τον χρόνο παρέμενε στην κορυφή μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο, όταν ο Lowes έκανε ένα άλμα από την όγδοη θέση στην πρώτη με χρόνο λιγότερο από ένα δέκατο μακριά από το ρεκόρ γύρου του Raul Fernandez. Ο Augusto Fernandez, ο οποίος ήταν o ταχύτερος της Παρασκευής κέρδισε την τρίτη θέση με 1:23.825.

Ο Jake Dixon αναγκάστηκε να περάσει από τις ΚΑΤ1 μετά την πτώση του στις ΕΔ3, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να προκριθεί στις 4 πρώτες θέσεις και να περάσει στις ΚΑΤ2, τις οποίες ξεκίνησε κάνοντας χρόνο 1:23.897 στον πρώτο του γρήγορο γύρο και καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση, ενώ ο Γερμανός Marcel Schrötter ήταν πέμπτος με 1:23.913. Ο Aron Canet, ο οποίος ψάχνει ακόμα την παρθενική του νίκη στην Moto2 θα ξεκινήσει από την έκτη θέση, έχοντας κάνει χρόνο 1:23.973. Ο Τony Arbolino (που επίσης πέρασε από τις ΚΑΤ1), θα βρεθεί στην κεφαλή της τρίτης σειράς της εκκίνησης, με χρόνο 1:24.091.


Ένα από τα ενδιαφέροντα σημεία που πρέπει να σημειωθεί από τις ΕΔ3 ήταν ότι ο Vietti αναγκάστηκε να περάσει από τις ΚΑΤ1 όταν ο αναβάτης που είναι αυτή τη στιγμή ο πλησιέστερος αντίπαλός του για τον τίτλο, ο Ai Ogura, του πήρε την 14η θέση στον τελευταίο γύρο. Ωστόσο, ο αναβάτης της Mooney VR46 κατάφερε άνετα να βγει από την πρώτη φάση των κατατακτήριων για να κατακτήσει τελικά την όγδοη θέση στη σχάρα εκκίνησης. 


Οι Αμερικανοί Joe Roberts και Cameron Beaubier συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα, μπροστά από τους Pedro Acosta, Alonso Lopez και Fermin Aldeguer. Ο Ogura ήταν 0,825 δευτερόλεπτα μακριά από τον Lowes στην 14η θέση, ενώ ο Somkiat Chantra θα ξεκινήσει από την 21η θέση αφού δεν κατάφερε να βγει από τις ΚΑΤ1. Ο Filip Salac ήταν ο ταχύτερος των ελεύθερων δοκιμών,  αλλά δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 16η θέση στις ΚΑΤ.

Επόμενο άρθρο »

Bagnaia: Αυτή η pole position σημαίνει πολλά

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: MotoGP ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA