• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: MotoGP ΚΑΤ
Άπιαστος ο Bagnaia!
Νέα 18/06/2022 - 18:45

Ο Francesco Bagnaia συνέχισε να επιδεικνύει την υπέροχη φόρμα που είχε στις ελεύθερες δοκιμές καθώς εξασφάλισε την pole position στις ΚΑΤ2 στην Γερμανία. Ο Ιταλός ήταν ο μόνος αναβάτης που μπόρεσε να φτάσει στο 1:19 στις κατατακτήριες στο Sachsenring – 1:19.931, συγκεκριμένα – αν και η πρώτη σειρά της εκκίνησης έχει διαφορά μικρότερη από ένα δέκατο του δευτερολέπτου, αποδεικνύοντας πόσο σφιχτή είναι η κατηγορία . Ο Fabio Quartararo έδωσε στον εαυτό του μια καλή ευκαιρία να επεκτείνει το προβάδισμά του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα παίρνοντας τη δεύτερη θέση στη σχάρα εκκίνησης για τον αγώνα της Κυριακής και θα έχει δίπλα του τον συμπατριώτη του, Johann Zarco.

Υπήρξαν τρεις διαφορετικές εταιρίες στην πρώτη τετράδα χάρη στον Aleix Espargaro που πήρε την τέταρτη θέση, αλλά ήταν επτά από τις οκτώ Ducati που μπήκαν στις ΚΑΤ2 και έξι από αυτές βρίσκονταν στις πρώτες 8 θέσεις. Ο Fabio Di Giannantonio έφτασε στην κορυφή των ΚΑΤ1 προτού διεκδικήσει την πέμπτη θέση στις ΚΑΤ2, μπροστά από τους Jack Miller, Luca Marini  και Jorge Martin.

Ο Bagnaia ξεκίνησε δυναμικά, κάνοντας 1:20.098 στον πρώτο του γρήγορο γύρο, αμέσως πριν από μια έξοδο στην πρώτη στροφή και αυτός ήταν ο καλύτερος γύρος με την ολοκλήρωση των πρώτων προσπαθειών των αναβατών. Ο Jack Miller είχε κλείσει την διαφορά στα 0,056 δευτερόλεπτα, μπροστά από τον Martin με 1:20.277 και τον Aleix Espargaro με 1:20.379.


Ο Pecco επέστρεψε γρήγορα στα pits για να αλλάξει ελαστικά και ξεκίνησε αμέσως την επόμενη προσπάθειά του. Μείωσε τον χρόνο του στο 1:20.064 και αύξησε και άλλο την διαφορά με το προαναφερθέν 1:19.931. Κανείς δεν κατάφερε να φτάσει αυτόν τον χρόνο, υπήρξε όμως μάχη για την δεύτερη θέση. Ο Aleix Espargaro σημείωσε 1:20.120 και μετά ο Quartararo 1:20.093, πριν ο Zarco προσπεράσει και τους δύο με 1:20.030.

Ωστόσο, ο Quartararo κατάφερε να βρει λίγο παραπάνω ρυθμό και ολοκλήρωσε έναν γύρο σε 1:20.007 λίγο πριν την καρό σημαία, αφήνοντας τον Zarco στην τρίτη θέση και τον Aleix στην τέταρτη. 


Ο Di Giannantonio θα ξεκινήσει αύριο τον αγώνα από την δεύτερη σειρά της εκκίνησης, ανάμεσα στους Aleix Espargaro και Jack Miller, με την θέση του Αυστραλού να εξαρτάται ακόμα από την κρίση των αγωνοδικών για την πτώση του υπό το καθεστώς κίτρινης σημαίας στις ΕΔ4.


Προς το παρόν, έβδομος στη σχάρα εκκίνησης είναι ο Marini και όγδοος ο Martin, παρόλο που ο Ισπανός ήταν μόλις 0,288 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον Bagnaia. Ο Maverick Viñales ολοκληρώνει την τρίτη σειρά, ενώ Τakaaki Nakagami, που είχε πτώση στην πρώτη στροφή, θα ξεκινήσει από την 10η θέση. Περνώντας από τις ΚΑΤ1, ο Marco Bezzechi θα ξεκινήσει αύριο από την μέση της τέταρτης σειράς της εκκίνησης, την οποία θα συμπληρώσει ο Joan Mir. 


Ο Pol Espargaro απείχε 0,004 δευτερόλεπτα από το 1:20.600 του Bezzecchi στις ΚΑΤ1 και ο αναβάτης της Repsol Honda θα ξεκινήσει ως εκ τούτου στην κορυφή της πέμπτης σειράς. Μαζί του θα είναι οι εργοστασιακές ΚΤΜ των Miguel Oliveira και Brad Binder, με την έκτη σειρά να αποτελείται από τους Alex Marquez, Enea Bastianini και Stefan Bradl.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: Moto2 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: MotoGP ΕΔ4

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA