• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pol Espargaro: Σήμερα εγώ ήμουν το όριο
Πονάω πολύ στα αριστερά πλευρά
Νέα 17/06/2022 - 19:33

Σε ένα Σαββατοκύριακο όπου από την Honda λείπει ο "βασιλιάς του Sachsenring", Marc Marquez, και επομένως είναι πιθανό να σταματήσει το απίστευτο ρεκόρ της στην γερμανική πίστα, οι προσπάθειες του Espargaro να οδηγήσει την ομάδα σε ένα καλό αποτέλεσμα σημείωσαν μεγάλη οπισθοδρόμηση.

Ένας μεγάλος λόγος για αυτό ήταν το καταστροφικό ξεκίνημα που υπέστη ο Espargaro κατά τις ΕΔ1. Μετά τη πτώση στην 1η στροφή, μια στροφή που αποδείχτηκε δύσκολη για όλους, ο Pol έπεσε ξανά, αλλά αυτή τη φορά με έναν πολύ πιο δραματικό τρόπο.

Ο Espargaro, ο οποίος έχασε το μπροστινό κατά την είσοδό του στην στροφή στην πρώτη του πτώση, στη συνέχεια είχε ένα highside, χτυπώντας πολύ δυνατά στο έδαφος με την αριστερή του πλευρά.

Σαφώς πονώντας, ο Espargaro αργούσε να ξανασταθεί στα πόδια του πριν οι κριτές ξεκινήσουν να απομακρύνουν την κατεστραμμένη RC213V του.

Ενώ ο αναβάτης της Repsol Honda κατάφερε να λάβει μέρος στις ΕΔ2, ο Espargaro δεν μπόρεσε να βρει τις επιδόσεις που απαιτούσε για να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη δεκάδα, αντ' αυτού τερμάτισε 14ος - οκτώ δέκατα πίσω από τον Francesco Bagnaia.


"Σήμερα ήταν μια δύσκολη μέρα. Η πρώτη πτώση δεν ήταν κακή, αλλά η δεύτερη με ξάφνιασε και έπεσα με αρκετή δύναμη", είπε ο Espargaro.


"Ο καρπός και ο αγκώνας μου πονάνε λίγο, αλλά ο μεγαλύτερος πόνος αυτή τη στιγμή είναι στα αριστερά μου πλευρά. Είναι δύσκολο να πάρω μια βαθιά ανάσα και ειδικά με όλες τις αριστερές στροφές εδώ, είναι αρκετά επώδυνο".

"Πρέπει να ξεκουραστώ απόψε και να πάρω κάποιο αντιφλεγμονώδες. Ακόμα κι έτσι μπόρεσα να είμαι πιο γρήγορος από πέρυσι, αλλά ο ρυθμός είναι πολύ υψηλός αυτό το Σαββατοκύριακο και θα πρέπει να δουλέψουμε αύριο για τις ΚΑΤ2. Σήμερα εγώ ήμουν το όριο, υπάρχει ακόμα κάποιο περιθώριο μέσα μου".

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: MotoGP ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Ελπίζω η πρόσφυση να είναι καλύτερη αύριο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA