• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring: Moto2 ΕΔ2
Συνεχίζει να προηγείται ο Augusto Fernandez
Νέα 17/06/2022 - 17:52

Ο Augusto Fernadnez συνέχισε να επιδεικνύει έναν κυριαρχικό ρυθμό και στις ΕΔ2 στο Sachsenring, καθώς βρέθηκε στην κορυφή, με χρόνο 1:24.023 και διαφορά 470 χιλιοστών του δευτερολέπτου από τον δεύτερο, Pedro Acosta, ο οποίος έκανε το 1-2 για την ομάδα του Aki Ajo. 8 χιλιοστά πίσω από τον Αcosta βρέθηκε ο Fermin Aldeguer, ο οποίος είχε μια πολύ καλή απόδοση με την Boscoscuro μοτοσυκλέτα του. 

Ο Jake Dixon ξεκίνησε δυναμικά και ήταν ταχύτερος για την μεγαλύτερη διάρκεια των ΕΔ2, χωρίς όμως να καταφέρει να ξεπεράσει τον πρωινό χρόνο του Fernandez. Tελικά ήταν ο ίδιος ο Fernandez που θα το έκανε αυτό, ανεβαίνοντας στην κορυφή των ΕΔ2 με χρόνο 1:24.468, πριν ξεπεράσει και τον πρωινό του χρόνο με 1:24.023 το τελευταίο δεκάλεπτο, δείχνοντας να κινείται σε εντελώς διαφορετικό ρυθμό από τους υπόλοιπους.

Ο Αcosta προσπάθησε να τον ακολουθήσει, αλλά κατάφερε να μειώσει μόνο την διαφορά στον 15ο από τους 21 γύρους που έκανε. Ο Fermin Aldeguer ήταν δυνατός από την αρχή των ΕΔ2 και θα βελτιωνόταν για να φτάσει στην τρίτη θέση. 

Ο Sam Lowes έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Jake Dixon. O Marcos Ramirez της MV Agusta πήρε την έκτη θέση, ενώ πίσω του ήταν ο Marcel Schrotter. O Alonso Lopez έβαλε και τις δύο Boscoscuro στην δεκάδα, κατακτώντας την όγδοη θέση, μπροστά από τους αναβάτες της Italtrans, Joe Roberts και Lorenzo Dalla Porta, που βελτιώθηκαν πολύ σε σχέση με το πρωί. 

Οι δύο πρώτοι του πρωταθλήματος, Celestino Vietti και Ai Ogura, δεν κατάφεραν να βελτιώσουν τους χρόνους τους και να βρουν ρυθμό και τελείωσαν την μέρα στην 24η και 21η θέση αντίστοιχα. 

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Ελπίζω η πρόσφυση να είναι καλύτερη αύριο

« Προηγούμενο άρθρο

Francesco Guidotti: Ο Miller είναι ρίσκο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα